Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Νικόλ άστο καλύτερα: Η σύντροφος του Βασιλάκου μπαίνει στην κουζίνα και τα κάνει «θάλασσα»

Δακρύσαμε με την προσπάθεια της

26 Ιανουαρίου 2021 21:40
Νικόλ άστο καλύτερα: Η σύντροφος του Βασιλάκου μπαίνει στην κουζίνα και τα κάνει «θάλασσα»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η φράση λέει «μάθε τέχνη κι άστην κι αν πεινάσεις πιάστην», αλλά στην περίπτωση της Νικολέττας Τσομπανίδου αυτό μάλλον δε θα έπρεπε να ισχύει, αναφορικά με τη μαγειρική, αφού η σύντροφός του Παναγιώτη Βασιλάκου μπήκε μεν για χάρη του στην κουζίνα, αλλά τα κάνει… θάλασσα.

Ο πρώτος Έλληνας Bachelor είχε από την αρχή δηλώσει στις υποψήφιες συντρόφους του ότι θέλει να τον περιποιούνται μαγειρεύοντας του, όμως η Νικολέττα είχε ξεκαθαρίσει πως ο χώρος της κουζίνας δεν την ελκύει, αν και τη σώζει ο έρωτας με τον Παναγιώτη.

The Bachelor: Η Νικολέττα μπήκε... με αποτυχία στην κουζίνα για χάρη του Παναγιώτη

Πλέον, το ζευγάρι είναι μαζί και ευτυχισμένο, συνεπώς εκείνη αποφάσισε να δοκιμάσει τις ικανότητές στη μαγειρική για χάρη του αγαπημένου της. Έτσι, μπήκε στην κουζίνα και έφτιαξε ρύζι με τόνο, γεγονός που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram.

Εμείς θα της λέγαμε, πάντως, να το αφήσει καλύτερα…

Η Νικόλ του Bachelor γίνεται… Σία: Ετοιμάζεται για πλαστικές για χάρη του Βασιλάκου

Η Νικολέττα Τσομπανίδου είναι η εκλεκτή της καρδιάς του Παναγιώτη Βασιλάκου, μέσα από τη… διαδικασία του «The Bachelor», και η ίδια δε σταματά να κάνει κινήσεις, για να φαίνεται πιο όμορφη για χάρη του, καθώς ετοιμάζεται να κάνει πλαστικές.

Η «καυτή» κοκκινομάλλα μπορεί να έχει κερδίσει με την εντυπωσιακή της παρουσία, τόσο τον πρώτο Bachelor όσο και το κοινό, αλλά αυτό μάλλον δεν της φτάνει, αφού επιθυμεί να βελτιώσει ορισμένα πράγματα, με αποτέλεσμα να βρεθεί στο κρεβάτι του πλαστικού χειρουργού.

The Bachelor - Νικολέττα Τσομπανίδου: Η επίσκεψη στον πλαστικό χειρουργό

Η ίδια δημοσίευσε ιστορίες ατο Instagram από την επίσκεψή της στο γιατρό, αφήνοντάς τον να κάνει τις απαραίτητες αλλαγές. Ο μόνος φόβος είναι… να μη μετατραπεί σε Σία.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share