Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

"Ξέσπασε" η Κατερίνα Καινούργιου: "Ήταν άκομψο όταν κάποιοι πήραν..." (video)

Τι έκανε έξω φρενών την παρουσιάστρια

26 Ιανουαρίου 2021 17:56

Κατερίνα Καινούργιου: Έξαλλη ήταν το πρωί της Τρίτης 26 Ιανουαρίου η παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου σχετικά με κάτι φήμες που κυκλοφορούν για την ίδια. Επίσης πριν λίγες μέρες η ίδια είχε ξεσπάσει σχετικά με την Άννα Μαρία Βέλλη και τις δηλώσεις της που είχε κάνει στο Survivor.

Συγκεκριμένα η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της στο Open, "Ευτυχείτε", έκανε μία μεγάλη δήλωση σχετικά με τις φήμες που κυκλοφορούν για το αν είναι έγκυος η όχι.

Έξαλλη ήταν η Κατερίνα Καινούργιου σχετικά με ένα θέμα.

Κατερίνα Καινούργιου: Η αποκάλυψη στις φήμες περί εγκυμοσύνης

Ειδικότερα τις τελευταίες μέρες κυκλοφορεί μία μεγάλη φήμη για την γνωστή παρουσιάστρια ότι είναι έγκυος ενώ η ίδια έδωσε ένα τέλος μέσα από την εκπομπή της σε όλο αυτό.

Η Κατερίνα Καινούργιου αφού είδε το απόσπασμα από την εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου η οποία ρώτησε αν η Κατερίνα είναι έγκυος σχολίασε έξαλλη για το θέμα ότι:

«Να πω σε αυτό το σημείο ότι η Ηλιάνα βγήκε και ρώτησε την Άννα μας αν η Κατερίνα είναι έγκυος. Μου έστειλαν μηνύματα και μου είπαν ότι ήταν πολύ άκομψο και θέλω να πω ότι δεν ήταν καθόλου άκομψο γιατί η Ηλιάνα το έκανε με πολύ γλυκό τρόπο.

Άκομψο ήταν όταν κάποιοι "δημοσιογράφοι" πήραν τηλέφωνο τους γονείς μου στο σταθερό τηλέφωνο, στο σπίτι μου και ζητούσαν δήλωση. Άκομψες επίσης ήταν και κάποιες κριτικές που έγιναν ότι έχει ανοίξει η λεκάνη μου και περιμένω κορίτσι. Δεν είμαι έγκυος», είπε μεταξύ άλλων.

Δείτε το βίντεο:

Open: Ο Βαλάντης εμφανίστηκε στην Καινούργιου ντυμένος... προφυλακτικό!

Άλλα γούστα από τον Βαλάντη! Ο αγαπημένος τραγουδιστής πάντα μας εκπλήσσει με τις εμφανίσεις του και αυτή την φορά μας άφησε με το στόμα ανοικτό μόλις εμφανίστηκε στο πλατό της εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, "Ευτυχείτε", στο Open!

Συγκεκριμένα μόλις χτύπησε το κουδούνι και μπήκε στο πλατό ο Βαλάντης "παγώσαμε" με την αμφίεσή του! Φορούσε ένα αδιάβροχο που κυριολεκτικά μοιάζει με προφυλακτικό! Δεν μας πιστεύετε;

Ρίξτε μια ματιά παρακάτω και κλάφτε από τα γέλια:

Open: Ο Βαλάντης εμφανίστηκε στην Καινούργιου ντυμένος... προφυλακτικό!

Open: Ο Βαλάντης εμφανίστηκε στην Καινούργιου ντυμένος... προφυλακτικό!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share