Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σοκαρισμένος ο Κωνσταντίνος Βασάλος! Καταζητούμενος στη Λεμεσό για διάρρηξη;

Τα μηνύματα που έλαβε και η απάντησή του

26 Ιανουαρίου 2021 10:55
Σοκαρισμένος ο Κωνσταντίνος Βασάλος! Καταζητούμενος στη Λεμεσό για διάρρηξη;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κωνσταντίνος Βασάλος: Ο γνωστός παρουσιαστής σε ένα insta story στο instagram του αποκάλυψε τα μηνύματα που έλαβε για την απίστευτη ομοιότητα του με καταζητούμενο στην Λεμεσό.

Συγκεκριμένα του έστελναν ένα δημοσίευμα στο οποίο ήταν για έναν διαρρήκτη που καταζητείται στην Λεμεσό που του έμοιαζε πάρα πολύ. Η ομοιότητα της στο πρόσωπο η αλήθεια σοκαριστική! Το σχολίασε φυσικά με χιούμορ! Ενώ, μια αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή έκανε ο Κωνσταντίνος Βασάλος, στον αέρα της εκπομπής «Έλα χαμογέλα».

Ομοιότητα καταζητούμενου με τον Κωνσταντίνο Βασάλο

Βαλαβάνη - Βασάλος: Με μια απλή φωτογραφία ανακοίνωσαν τα ευχάριστα!

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος είναι φουλ ερωτευμένοι και ανανεωμένοι!

Δεν έχουν τέλος οι αλλαγές για το ζευγάρι, το οποίο τα τελευταία χρόνια, έχει ανανεωθεί αρκετά. Η Ευρυδίκη μετά την αλλαγή στα μαλλιά της, αποφάσισε να αλλάξει το χώρο στον οποίο περνά τον περισσότερο χρόνο της ημέρας της.

Αυτός δεν είναι άλλος, από το σπίτι στο οποίο ζει με τον Κωνσταντίνο. Μέσα από τα social media, αλλά και το κανάλι της Ευρυδίκης στο youtube, το ζευγάρι είχε αποκαλύψει πως ετοιμάζει μεγάλες αλλαγές στο σπιτικό του, ενώ οι κούτες με τα αποθηκευμένα πράγματα, μπέρδεψαν αρκετούς από τους followers.

Δείτε την φωτογραφία της Ευρυδίκης παρακάτω στο Athensmagazine.gr:

Βαλαβάνη Βασάλος μετακόμιση

Η Ευρυδίκη και ο Κωνσταντίνος, δεν μετακόμισαν, ωστόσο ανακαίνισαν το σπίτι, το οποίο είδαμε ανανεωμένο στο προφίλ της δημοσιογράφου στο instagram

Κωνσταντίνος Βασάλος Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Βαλαβάνη Βασάλος

Βασάλος

undefined

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share