Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Κατερίνα Καραβάτου: Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο!

Ποια η κατάσταση της υγείας της - Η ανακοίνωση του Κρατερού Κατσούλη

26 Ιανουαρίου 2021 09:20
Κατερίνα Καραβάτου: Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα, η Κατερίνα Καραβάτου απουσιάζει από τη πλατό της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου». Ο Κρατερός Κατσούλης υποδέχτηκε το τηλεοπτικό κοινό, χωρίς τη σύζυγό του στο πλευρό του και αποκάλυψε πως η παρουσιάστρια λείπει, καθώς νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

“Εδώ είμαστε λοιπόν! Σχεδόν όλοι μαζί! Η Κατερίνα μας δεν είναι εδώ σήμερα, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο. Τα πράγματα πάνε καλύτερα και πολύ πολύ σύντομα θα είμαστε πάλι όλοι μαζί εδώ” τόνισε το πρωί της Τρίτης, ο Κρατερός Κατσούλης.

Δύσκολες ώρες για Καραβάτου-Κατσούλη: Καταγγελία για προώθηση του βιασμού!

Δύσκολες ώρες ζουν η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης, με μια καταγγελία να γίνεται εναντίον τους και να τους φέρνει προ των ευθυνών τους, μετά τον πανικό που επικράτησε για όσα ακούστηκαν στην εκπομπή «Στην Φωλιά των Κου Κου», καθώς το κοινό θεωρεί πως υπήρξε προώθηση της κουλτούρας του βιασμού.

Συγκεκριμένα, μια νέα καταγγελία η οποία έφτασε στα γραφεία του ΕΣΡ αναφέρει πως η συγκεκριμένη εκπομπή, μέσω μιας ερώτησης που έκαναν οι παρουσιαστές στους καλεσμένους τους την περασμένη εβδομάδα προώθησαν την κουλτούρα του βιασμού, τη στιγμή που η Καραβάτου έδειχνε συγκλονισμένη για τη Σοφία Μπεκατώρου.

Ειδικότερα, την περασμένη εβδομάδα, ο Παναγιώτης και ο Χρήστος Βαρουξής, τα δίδυμα αδέρφια τα οποία συμμετείχαν στο «Big Brother» βρέθηκαν στο πλατό της «Φωλιάς των Κου Κου» και έπαιξαν με τους παρουσιαστές το παιχνίδι των ερωτήσεων.

Η Κατερίνα Καραβάτου ρώτησε τα δίδυμα: «Έχετε ποτέ συνευρεθεί με κοπέλα που νόμιζε ότι ήταν ο άλλος αδελφός;».

Χρήστος και Παναγώτης Βαρουξής απάντησαν θετικά και στην συνέχεια ο Χρήστος Βαρουξής είπε: «Είχα πάει εγώ πρώτα και μετά πήγε ο Παναγιώτης», διευκρινίζοντας ότι δεν ήταν σχέση.

Η Κατερίνα Καραβάτου ρώτησε αν τα δυο αδέρφια είναι ίδιοι παντού εννοώντας τα γεννητικά τους όργανα. «Λες είμαστε ίδιοι παντού. Δηλαδή αυτό το έχετε μετρήσει με κάποιο τρόπο;» αναρωτήθηκε η παρουσιάστρια και τα αδέρφια απάντησαν: «Από μικροί μαζί είμαστε, εντάξει, βλέπουμε ο ένας τον άλλον, δεν χρειάζεται να μετρήσουμε».

Η ερώτηση αυτή προκάλεσε την αντίδραση του «Πανελλαδικού Σωματείου Γυναικείων Δικαιωμάτων “Το Μωβ”» το οποίο υπέβαλε σήμερα καταγγελία στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (Ε.Σ.Ρ.) και ζητά μεταξύ άλλων και την παρέμβαση της δικαιοσύνης λόγω της προώθησης της κουλτούρας του βιασμού.

Καραβάτου Κατσούλης με αδέλφια Βαρουξή

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share