Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Συγκλονίζει ο Σάκης Τανιμανίδης: «Δυσκολευτήκαμε να κάνουμε παιδιά! Κάναμε πολλές προσπάθειες»

Ποιο είναι το φύλο των διδύμων που περιμένει η Χριστίνα Μπόμπα

25 Ιανουαρίου 2021 15:06
Συγκλονίζει ο Σάκης Τανιμανίδης: «Δυσκολευτήκαμε να κάνουμε παιδιά! Κάναμε πολλές προσπάθειες»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα διανύουν μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής τους, καθώς σε λίγους μήνες θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά. Η όμορφη Χριστίνα κυοφορεί μάλιστα δίδυμα!

Ο Σάκης Τανιμανίδης ήταν καλεσμένος στο «Πρωινό» και αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισαν μέχρι να μείνει έγκυος η σύζυγός του, ενώ αποκάλυψε πως ακόμη δε γνωρίζουν το φύλο των διδύμων.

«Δυσκολευτήκαμε αρκετά. Σε αριθμό δε θυμάμαι πόσες ήταν οι προσπάθειες. Όταν παντρευτήκαμε είπαμε να κάνουμε ένα παιδάκι. Δεν ήρθε τόσο εύκολα. Πέρασε καιρός. Ξέρω για όλα τα ζευγάρια πως είναι δύσκολο, αλλά ήρθε και μετά τα ξεχνάς όλα. Αυτό πέφτει κυρίως πάνω στη γυναίκα.

Η γυναίκα είναι αυτή που κάθε μήνα κάνει το τεστ. Το κάνει προσωπικό, το κάνει δικό της. Ο άντρας απλά είναι δίπλα και περιμένει. Λάθος της να το προσωποποιεί.

Δεν είναι μπαμ και κάτω. Και όλα καλά να είναι, υπάρχει ένα ποσοστό επιτυχίας. Δε ζήσαμε κάποιο δράμα. Δυσκολευτήκαμε να κάνουμε παιδάκι, όπως χιλιάδες κόσμος. Αυτό που θέλω να πω στον κόσμο είναι ότι και αν δυσκολεύονται να κάνουν παιδί, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα θα το λύσουν οι γιατροί και αν δεν υπάρχει, κάποια στιγμή θα έρθει. Και όταν θα έρθει θα είναι σα να μη πέρασε μια μέρα.

Όταν το μάθαμε πιάσαμε τα ζουμιά» είπε ο παρουσιαστής στέλνοντας ένα μήνυμα αισιοδοξίας σε άλλα ζευγάρι που βρίσκονται σε αντίστοιχη θέση.

Survivor 4: Το μήνυμα του Σάκη Τανιμανίδη για την πρεμιέρα του Survivor!

Πρεμιέρα το βράδυ της Κυριακής για το Survivor 4, με τον Γιώργο Λιανό να στέλνει ευχές στον Σάκη Τανιμανίδη με το «καλημέρα».

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΑΠΟ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ

Η απόφαση του Σάκη Τανιμανίδη να παραμείνει στην Ελλάδα και να μην είναι εκείνος ο παρουσιαστής του Survivor 4 απασχόλησε ιδιαίτερα μέσα ενημέρωσης και social media πριν από δύο εβδομάδες, όταν και ο παρουσιαστής την έκανε γνωστή μέσα από το Instagram.

Στο αεροπλάνο για τον Άγιο Δομίνικο επιβιβάστηκε ο Γιώργος Λιανός, με εμπειρία στο παιχνίδι επιβίωσης από το Survivor 3, που έστειλε το μήνυμά του από την πρεμιέρα στον Σάκη Τανιμανίδη.

Ο παρουσιαστής έστειλε ευχές στον μέχρι πρότινος συνεργάτη του στη νέα του αποστολή, εκείνη της αναμονής για τα δίδυμα. Ο Σάκης Τανιμανίδης, όπως έχει γίνει γνωστό, μετρά τις ημέρες προκειμένου να υποδεχτεί μαζί με τη σύζυγό του, Χριστίνα Μπόμπα τα πρώτα τους παιδιά.

Η απάντηση του Σάκη Τανιμανίδη στον Γιώργο Λιανό

Την ίδια ώρα, στην Αθήνα, ο Σάκης Τανιμανίδης με ανάρτησή του δείχνει πως… προετοιμάζεται για τη νέα του αποστολή. Σε μια φωτογραφία του, κρατά στα χέρια ένα βιβλίο με τίτλο Twins, που στα αγγλικά σημαίνει δίδυμα.

τανιμανίδης μνμ Survivor

Βέβαια, ούτε ο Σάκης Τανιμανίδης άφησε την πρεμιέρα του Survivor 4 ασχολίαστη. Σε InstaStory, όπου ποζάρει από τον Άγιο Δομίνικο μαζί με τον Γιώργο Λιανό γράφει: «Φίλε καλή επιτυχία. Ζήσε το!».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share