Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Γιώργος Λιανός: Μπαμπάς για 4η φορά!

Επιβεβαιώθηκε η εγκυμοσύνη της Κωνσταντίνας Καραλέξη

25 Ιανουαρίου 2021 11:15
Γιώργος Λιανός: Μπαμπάς για 4η φορά!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Γιώργος Λιανός: Μπαμπάς για 4η φορά θα γίνει ο παρουσιαστής και τραγουδιστής καθώς η σύντροφός του, Κωνσταντίνα Καραλέξη διανύει το τρίτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της και όπως είναι αναμενόμενο πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Ενώ θυμηθείτε τι είχε πει και για ποιο λόγο είχε αποχωρήσει από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη!

«Ο Γιώργος Λιανός θα γίνει για τέταρτη φορά μπαμπάς. Θα γίνει για τέταρτη φορά μπαμπάς, η σύντροφός του είναι σε προχωρημένη εγκυμοσύνη», είπε η Τίνα Μεσσαροπούλου στο Happy Day επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ μας και στη συνέχεια η Σταματίνα Τσιμτσιλή και οι συνεργάτες της έστειλαν τις θερμότερες ευχές τους στο ζευγάρι.

Survivor 4: Αυτός είναι ο λόγος που επιστρέφει ο Γιώργος Λιανός

Survivor 4: Στην εκπομπή Έλα χαμογέλα, αποκαλύφθηκε ο πραγματικός λόγος που ο Γιώργος Λιανός επιστέφει στην Ελλάδα, με τον Ατζούν Ιλιτζαλί να παίρνει τη θέση του παρουσιαστή! Τι έγινε γνωστό γι' αυτή την αποχώρηση;

Σύμφωνα με την εκπομπή, αποφασίστηκε να αναλάβει την παρουσίαση των τεσσάρων τελευταίων live του The Voice -δείτε εδώ τα highlights 22/1- μιας και δε βρέθηκε άλλη λύση.

Όπως αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ, ο Γιώργος Λιανός θα εμφανιστεί κανονικά στα επεισόδια του ριάλιτι επιβίωσης, Κυριακή, Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη, όμως θα φύγει αμέσως από τον Άγιο Δομίνικο προκειμένου την ερχόμενη Παρασκευή να παρουσιάσει το μουσικό show.

O Ατζούν Ιλιτζαλί λοιπόν, θα αναλάβει την παρουσίαση του Survivor, από τις 30 Ιανουαρίου έως τις 13 Φεβρουαρίου τουλάχιστον.

Μάθετε περισσότερα στο παρακάτω βίντεο:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share