Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Εικόνα-πρόκληση: Παίκτρια του Big Brother δείχνει το αιδοίο της στο Instagram!

Τα σχόλια δικά σας!

25 Ιανουαρίου 2021 09:35
Εικόνα-πρόκληση: Παίκτρια του Big Brother δείχνει το αιδοίο της στο Instagram!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μπορεί το Big Brother να μην αποτελεί εδώ και αρκετές εβδομάδες κομμάτι της τηλεοπτικής πραγματικότητας, πολλοί παίκτες του όμως εξακολουθούν να συζητιούνται.

Σε αυτήν ακριβώς την κατηγορία ανήκει και η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή, η οποία σχολιάστηκε πολύ κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο σπίτι του «Μεγάλου Αδερφού».

Τις αιτίες τις θυμόμαστε όλοι, σωστά;

Κάτι ανάλογο συνέβη και αυτή τη φορά, με την ίδια να… πλασάρει τα κάλλη της και διαδικτυακά, δείχνοντας τα πάντα -και όταν λέμε τα πάντα, κυριολεκτούμε!- στους ακολούθους της.

Η νέα της ανάρτησε προκάλεσε πληθώρα σχολίων και όχι άδικα.

Με την ευκαιρία δείτε κι αυτό: Θέμης Κανέλλος: Η νέα φωτογραφία του παίκτη του Big Brother με καυτό string που προκαλεί!

Δείτε τη στο Athensmagazine.gr:

Σάλος στο Instagram: Κυκλοφόρησαν ολόγυμνες φωτό παίκτριας του Big Brother!

Πλήρως συμφιλιωμένη με το σώμα της εξακολουθεί να δηλώνει η πληθωρική Αφροδίτη Γεροκωνσταντή που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο «Big Brother».

Η ίδια, πραγματοποίησε πρόσφατα μία ολοκαίνουργια φωτογράφιση στην οποία τη βλέπουμε -κυριολεκτικά- χωρίς τίποτα επάνω της, με την ίδια να προμοτάρει τις εικόνες μέσα από τον instagram-ικό της λογαριασμό.

Σίγουρα πρόκειται για λήψεις που μόνο απαρατήρητες δεν θα μπορούσαν να περάσουν κι αυτό καθώς η Γεροκωνσταντή επιμένει να χαρίζει στο κοινό λήψεις – απ0κάλυψη.

Δεν χρειάζεται να πούμε περισσότερα.

Δείτε τις εικόνες:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share