Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πλαστικές επεμβάσεις για τη Μαρία Μπεκατώρου; Όσα αποκάλυψε η ίδια!

Ακομπλεξάριστη η παρουσιάστρια!

25 Ιανουαρίου 2021 07:56
Πλαστικές επεμβάσεις για τη Μαρία Μπεκατώρου; Όσα αποκάλυψε η ίδια!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η αγαπημένη παρουσιάστρια Μαρία Μπεκατώρου απέδειξε πόσο ακομπλεξάριστη είναι και μίλησε για όλα. Η ίδια, αναφέρθηκε στα κιλά της, στην ηλικία της μέχρι και στις πλαστικές επεμβάσεις που έχει κάνει.

Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1, πριν καιρό, έδωσε συνέντευξη και παραδέχθηκε ότι έχει κάνει συστηματικά μπότοξ. "Πλαστική δεν έχω δοκιμάσει. Έχω κάνει ό,τι με βοηθά να αισθάνομαι όμορφα. Από την άλλη, έχω καλά γονίδια από τους γονείς μου", είπε η παρουσιάστρια.

Μαρία Μπεκατώρου πλαστικές επεμβάσεις

Όσον αφορά την ηλικία της αποκάλυψε ότι είναι 46 ετών. "Νιώθω 25 χρόνων!", είπε συγκεκριμένα προσθέτοντας πως δεν έχει κανένα άγχος για το χρόνο που περνάει. Όσο για το ύψος της; Η Μαρία Μπεκατώρου -η οποία είχε σχέση με γιο πολιτικού- είναι 1,60.

Τέλος, σχετικά με τα κιλά της είπε: "Τώρα είμαι 52 κιλά, ενώ στα αδύνατά μου είμαι και 50. Στην εφηβεία όμως είχα φτάσει τα 65". Σε ό,τι αφορά την γυμναστική, προσπαθεί να τη βάλει συστηματικά στην ζωή της και ασκείται όσες περισσότερες φορές μπορεί, παρά το φορτωμένο πρόγραμμά της.

Μαρία Μπεκατώρου: "Ακόμη πονάω. Είναι δύσκολο": Αποκάλυψε τη μεγάλη στεναχώρια η παρουσιάστρια

Ποιο είναι το γεγονός που προκάλεσε στεναχώρια στη ζωή της Μαρίας Μπεκατώρου; Η παρουσιάστρια, σε συνέντευξη της στο περιοδικό ΕΓΩ, μίλησε για το γεγονός που της προκάλεσε μεγάλη στεναχώρια, δηλαδή την απώλεια του πατέρα της.

Ποιο γεγονός σου προκάλεσε την μεγαλύτερη στεναχώρια στη ζωή σου;

Ο Θάνατος του μπαμπά μου. Δεν υπάρχει μεγαλύτερος πόνος. Αυτό είναι! Μετά από αυτό, όλα τα άλλα είναι τίποτα. Το έχω σαν μέτρο, σαν όριο αν θέλεις, στο μυαλό μου. Αν, για παράδειγμα, δεν πέτυχε κάτι που να πάω να κάνω, λέω στον εαυτό μου: “Έχεις περάσει αυτήν την απώλεια, δεν αξίζει να πειστείς. Τι να σου κάνουν τα υπόλοιπα”. Ένιωσα πολύ μεγάλο πόνο όταν έχασα τον πατέρα μου. Άδειασα.

Μαρία Μπεκατώρου

Έχει διάρκεια αυτός ο πόνος;

Ακόμη πονάω. Όσο περνά ο καιρός, είναι διαφορετικό και μπορώ να σου πω ότι είναι λίγο δύσκολο. Υπάρχουν στιγμές που τον αναζητώ. Έφυγε ο πρώτος πόνος απώλειας και πια τα συναισθήματα μου είναι πιο βαθιά. Σκέφτομαι “να ήταν εδώ, να ζούσε και αυτό το γεγονός”. Είναι δύσκολο. Τώρα απλώς δεν κλαίω τόσο συχνά όσο στην αρχή.

Πως το διαχειρίστηκες τον πρώτο καιρό;

Την πρώτη ημέρα που έκανα “Your Face Sounds Familiar” ήταν η πιο δύσκολη στιγμή που έχω περάσει στην τηλεόραση. Από την άλλη, ένιωσα ότι ο Θεός σου δίνει όσα μπορείς να αντέξεις.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share