Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ιωάννα Μαλέσκου: Η ατάκα για την Ελένη Μενεγάκη και η αποκάλυψη για το αν είναι σε σχέση (Video)

Δηλώσεις «φωτιά» από την όμορφη παρουσιάστρια

23 Ιανουαρίου 2021 17:01
Ιωάννα Μαλέσκου: Η ατάκα για την Ελένη Μενεγάκη και η αποκάλυψη για το αν είναι σε σχέση (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ιωάννα Μαλέσκου: Πρώτη καλεσμένη στην εκπομπή After Dark, ήταν η παρουσιάστρια, η οποία μίλησε για όλους και για όλα. Μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια του Love it αναφέρθηκε στη σύγκριση που της κάνουν πολλοί με την Ελένη Μενεγάκη.

Όπως σχολίασε, ο τίτλος "Ελένη Μενεγάκη της Κρήτης" είναι πολύ κολακευτικός, ωστόσο είναι άδικο για έναν άνθρωπο να τον συγκρίνουν με έναν άλλο. Παράλληλα θυμηθείτε το μαγικό… διπλό τσιφτετέλι που έδειξε γιατί η Ιωάννα Μαλέσκου είναι η πιο «καυτή» παρουσιάστρια

«Το ακούσαμε πολλές και το διαβάσαμε πολύ συχνά και έπεσε σε εμένα μου σαν τίτλος χωρίς να το γνωρίζω. Είναι πολύ κολακευτικός ο τίτλος “η Ελένη Μενεγάκη της Κρήτης”. Είναι ένας τίτλος με ένα brand name προσωπικότητας, που είναι μία και μοναδική, όπως καθένας από εμάς. Κάθε ένας από εμάς είναι μοναδικός και ανεπανάληπτος. Είναι άδικο για έναν άνθρωπο να τον συγκρίνουν με έναν άλλο άνθρωπο.

Η σύγκριση είναι κακό πράγμα και τοξικό κάποιες φορές. Ασφαλώς όταν άκουσα “η Ελένη Μενεγάκη της Κρήτης” την πρώτη φορά, αισθάνθηκα συστολή και έλεγα: “Παναγία μου, να το βλέπει τώρα η γυναίκα και να νομίζει ότι η Μαλέσκου θέλει να φτάσει εδώ που είμαι εγώ”.

Μπορεί η γυναίκα να μην το σκέφτηκε ποτέ και το εύχομαι. Δεν είναι ωραίο. Ξαφνικά έρχεσαι και πρέπει να δώσεις τα διαπιστευτήρια σου, σε προδικάζουν και είναι προκατειλημμένοι ότι εσύ προσπαθείς να αντιγράψεις κάτι και αυτό δεν ισχύει. Θέλει χρόνο για να το δείξεις. Βλέποντας την εκπομπή, καταλαβαίνει κάποιος ότι αυτή η κοπέλα έχει κατι διαφορετικό», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Μαλέσκου.

Η αποκάλυψη της Μαλέσκου για την σχέση της

Η παρουσιάστρια του Love it έκανε κάποιες αποκαλύψεις για τα προσωπικά της και εξήγησε γιατί την κρατάει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Είχα μια μακροχρόνια σχέση παραπάνω από 5 χρόνια, αλλά ήταν, όπως είπα. Το προσωπικό μου κομμάτι το προστατεύω και το διαφυλάττω, γιατί δεν ενδιαφέρει τον κόσμο, αλλά κυρίως γιατί θέλω να προστατεύω τους ανθρώπους που έχω κοντά μου. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι κρύβομαι, δεν μπορώ να κρυφτώ. Αν είμαι ερωτευμένη, φαίνεται στα μάτια μου», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Μαλέσκου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share