Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2021

Πανικός με την Αθηνά Ωνάση: Σε ποιο παντρεμένο ζευγάρι μπήκε ανάμεσα και τους διέλυσε;

Για πρώτη φορά στο φως της δημοσιότητας!

23 Ιανουαρίου 2021 13:22
Πανικός με την Αθηνά Ωνάση: Σε ποιο παντρεμένο ζευγάρι μπήκε ανάμεσα και τους διέλυσε;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εδώ και καιρό μετά το πολυτάραχο διαζύγιο της από τον Αλβάρο, τα ξένα μέσα ενημέρωσης κάνουν λόγο για έναν νέο έρωτα στη ζωή της Αθηνάς Ωνάση.

Ο λόγος για τον πλούσιο επιχειρηματία και επίσης αθλητή της ιππασίας, Αλμπέρτο Ζόρζι, με τον οποίο η πλούσια κληρονόμος λέγεται ότι ήρθε πολύ κοντά όταν του πούλησε το πανέμορφο άλογο της Κορνέτο Κ, ναι, το αγαπημένο άλογο του Αλβάρο, μία κίνηση που μάλλον τον πόνεσε αρκετά.

Αθηνά Ωνάση σχέση

Από τότε οι δυο τους έχουν εμφανιστεί μαζί σε αγώνες αλλά και σε κοινά δείπνα σε εστιατόρια μόνο που κανείς από τους δύο δεν έκανε λόγο για το τι ακριβώς συμβαίνει ανάμεσα τους. Γρήγορα οι φήμες καταλάγιασαν, αφού ο διεθνής τύπος ανακάλυψε ότι ο Ζόρζι είναι παντρεμένος με μία πολύ πετυχημένη επιχειρηματία της βορείου Ιταλίας, ονόματι Αναλίσα Τζιουντίνι.

Μάλιστα, η τελευταία εν όψει των δημοσιευμάτων έκανε ότι μπορούσε μέσω social media για να δείξει σε όλους ότι ο γάμος της ήταν μία χαρά. Πριν από λίγες ημέρες όμως οι φήμες πήραν ξανά φωτιά με τον Ιταλό επιχειρηματία και αθλητή να είναι τρελά ερωτευμένος με την εγγονή του Ωνάση. Μιας και αναφερθήκαμε στη χρυσή κληρονόμο, διαβάστε εδώ για τις δύσκολες ώρες που πέρασε.

Αθηνά Ωνάση: Ποιοι την ξέκοψαν και την κρατούν απομονωμένη;

Μια αποκάλυψη σοκ έγινε για τη χρυσή κληρονόμο, Αθηνά Ωνάση! Σημαντικό πρόσωπο αποκάλυψε για ποιο λόγο έχει απομακρυνθεί από τις ρίζες της αλλά και από πολλούς ανθρώπους. Ποιος ήταν εκείνος που την πήγε στην άλλη άκρη του κόσμου και η ίδια απομονώθηκε τελείως;

Μέχρι σήμερα, όλοι είχαν δεδομένο, ότι η Αθηνά Ωνάση δεν αγαπάει ιδιαίτερα την πατρίδα των προγόνων της. Αυτό, άλλωστε, δικαιολογούσε και τη στάση όλα αυτά τα χρόνια.

Αθηνά Ωνάση

"Η Αθηνά δεν αισθάνθηκε ποτέ Ελληνίδα. Το γεγονός αυτό οφείλεται στους γύρω από αυτήν, εκτός από την οικογένεια του Ωνάση. Δε μπορώ να πιστέψω ότι δεν ήθελε παιδί. Θέλει πάντα να προσέχει κάποιον άλλον και γνωρίζει ότι ένα παιδί θα την έδενε με τον άντρα της. Αυτός ο άνθρωπος την πήρε στην άλλη άκρη του κόσμου και την απομόνωσε.

Η Αθηνά δεν έχει την επίγνωση ποια είναι. Από όταν “έφυγε” η μητέρα της δε μπόρεσε να συνειδητοποιήσει ποια ήταν η θρυλική οικογένειά της. Ασυνείδητα έδωσε τον Σκορπιό και άφησε τα σπίτια στη Γλυφάδα γιατί δεν είχε δέσιμο με αυτά" -δείτε τι έκανε και με τη βίλα στο Λαγονήσι-.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share