Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2021

Ένα βήμα πιο κοντά στην «καταστροφή» η Αθηνά Ωνάση - Δύσκολες ώρες

Η κίνηση που έδειξε την απελπισία της

22 Ιανουαρίου 2021 06:37
Ένα βήμα πιο κοντά στην «καταστροφή» η Αθηνά Ωνάση - Δύσκολες ώρες
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εξαιρετικά δύσκολες ώρες πέρασε πρόσφατα η Αθηνά Ωνάση, με την ίδια να βρίσκεται ένα βήμα πιο κοντά στη μεγάλη της «καταστροφή», την οποία μάλιστα εκείνη κόντεψε να προκαλέσει στον εαυτό της.

Η χρυσή κληρονόμος σε μια κίνηση απελπισίας - όπως ερμηνεύεται από βραζιλιάνικα ΜΜΕ - αποφάσισε το 2018 να κάνει γιορτές στη Βραζιλία και να περάσει την Πρωτοχρονιά στην πατρίδα του πρώην συζύγου της, Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο, ο οποίος τη «διέλυσε» με συγκεκριμένο τρόπο διασύροντάς την.

Αθηνά Ωνάση: Η κίνηση που έδειξε την απελπισία της

Σύμφωνα με το περιοδικό «Λοιπόν», η Αθηνά Ωνάση επέστρεψε στον... «τόπο του εγκλήματος», το Σάο Πάολο, για τις γιορτές αλλά όχι μόνη της. Μαζί της λέγεται πως είναι ο αγαπημένος της, ο πολυεκατομμυριούχος Αλμπέρτο Ζορζί, και πολλοί φίλοι του ζευγαριού.

Με ένα λαμπερό πάρτι και με προσκεκλημένους πολλά πρόσωπα από την υψηλή κοινωνία της Βραζιλίας, η Αθηνά θέλησε να δείξει στον Ντόντα πως παραμένει κυρίαρχος του παιχνιδιού, αναφέρει χαρακτηριστικά βραζιλιάνικη ιστοσελίδα.

Αθηνά Ωνάση κοντά στην καταστροφή

Μετά την περσινή απομονωμένη Πρωτοχρονιά στην Ελβετία, φαίνεται πως η Ωνάση αποφάσισε οριστικά να κάνει στροφή 180 μοιρών.

Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται πως στο μεγάλο πρωτοχρονιάτικο πάρτι της χρυσής κληρονόμου προσκλήθηκαν πολλοί κοινοί φίλοι της με τον Αλβάρο.

Από την άλλη, διαφορετική πηγή αναφέρει ότι αυτή η κίνηση της Αθηνάς είναι αυτοκαταστροφική, καθώς ρίχνει λάδι στη φωτιά και δείχνει ότι νοιάζεται ακόμα για τον Αλβάρο.

Μάλιστα δημοσίευμα αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η Αθηνά βαδίζει στα χνάρια της μητέρα της. Πρόκειται για αυτοκαταστροφική κίνηση, καθώς η ίδια θα υποφέρει και πολλές από τις προσκλήσεις θα λάβουν αρνητική απάντηση. Η Ντενίζ έχει μεγάλη επιρροή στην ελίτ της Βραζιλίας και το έχει αποδείξει πολλές φορές».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share