Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Χώρισαν πριν ένα χρόνο και το ανακοίνωσαν τώρα - Ήταν μαζί 20 χρόνια!

Kανείς δεν πήρε χαμπάρι...

21 Ιανουαρίου 2021 14:35
Χώρισαν πριν ένα χρόνο και το ανακοίνωσαν τώρα - Ήταν μαζί 20 χρόνια!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Χώρισαν πριν ένα χρόνο και το ανακοίνωσαν τώρα! Ήταν μαζί 20 ολόκληρα χρόνια, το 2011 ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας και απέκτησαν τρία παιδιά. Ωστόσο, ο δεκαετής γάμος τους τελείωσε πριν από ένα χρόνο και εκείνος το ανακοίνωσε μόλις τώρα μέσα από τα social media. Ενώ, ένας χωρισμός «βόμβα» έχει ταράξει την ελληνική showbiz και είναι αλήθεια πως δεν περιμέναμε καθόλου να ακούσουμε την συγκεκριμένη είδηση!

«Δεν έχω τη συνήθεια να συζητώ την προσωπική μου ζωή, αλλά, λόγω της κερδοσκοπίας στα ΜΜΕ σήμερα, μπορώ να επιβεβαιώσω ότι δυστυχώς, μετά από 20 χρόνια μαζί με την σύζυγό μου, πήραμε τη δύσκολη απόφαση να χωρίσουμε πέρυσι. Παραμένουμε πολύ κοντά και οι κύριες προτεραιότητές μας είναι η προστασία των παιδιών μας και της ιδιωτικής ζωής της οικογένειάς μας», έγραψε ο 42χρονος.

Πρόκειται για τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Ντιντιέ Ντρογκμπά. Ο πρώην άσος της Τσέλσι, με την οποία κερδίσει συνολικά 14 τίτλους μεταξύ των οποίων και το Champions League τo 2012, εδώ και ένα χρόνο δεν ζει με την μητέρα των παιδιών του, Λαλά Ντιακιτέ ωστόσο, ανακοίνωσε τον χωρισμό τους πριν από λίγες μέρες μέσω ανάρτησης του στο Instagram.

Χώρισε ο Ντιντιέ Ντρογκμπά

Όπως αναφέρει η «Sun» o λόγος που ο πρώην επιθετικός από την Ακτή Ελεφαντοστού και η σύζυγός του τράβηξαν διαφορετικούς δρόμους είναι καθώς κυκλοφόρησαν φωτογραφίες και βίντεο του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή μαζί με μία άλλη γυναίκα αγνώστων στοιχείων.

Χωρισμός βόμβα στην showbiz: Διαζύγιο για πασίγνωστο ζευγάρι - Την κεράτωσε ο σύζυγός της με άνδρα!

Διαζύγιο παίρνει η Kim Kardashian και ο Kanye West μετά από πολλά χρόνια γάμου και την απόκτηση 4 παιδιών. Με την είδηση, έχουν πάρει "φωτιά" τα ξένα μέσα, και ο λόγος είναι η... απιστία του γνωστού ράπερ.

Σύμφωνα με το Twitter και γενικά τα ξένα social media, φαίνεται πως κεράτωσε την Kim με τον beauty guru, Jeffree Star.

Σε Twitter, Instagram και Tik Tok γίνεται... διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share