Παρασκευή, 05 Μαρτίου 2021

Ανεβαίνουν τα σκαλία της εκκλησίας Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλής Παύλου

Ευχάριστα νέα για το ζευγάρι

21 Ιανουαρίου 2021 12:48
Ανεβαίνουν τα σκαλία της εκκλησίας Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλής Παύλου
Από Σεμίνα Χριστοδούλου

Ελένη Χατζίδου: Ευχάριστα είναι τα νέα για την τραγουδίστρια και τον Ετεοκλή Παύλου, καθώς η Ελένη Χατζίδου αναμένεται να ντυθεί νυφούλα σε λίγους μήνες. Το αγαπημένο και ερωτευμένο ζευγάρι έχει δημιουργήσει μια πανέμορφη οικογένεια και διανύουν την πιο ευτυχισμένη τους περίοδο με την κορούλα τους, Μελίτα.

Η Ελένη και ο Ετεοκλής είχαν προγραμματίσει τον θρησκευτικό γάμο τους και τη βάφτιση της κόρης τους αλλά η πανδημία του κορωνοϊού στην χώρα μας καθώς και τα περιοριστικά μέτρα αποτέλεσαν μεγάλο εμπόδιο. Να υπενθυμίσουμε πως το ζευγάρι είχε παντρευτεί με πολιτικό γάμο τον Ιούνιο του 2019.

Η επιτυχημένη τραγουδίστρια, ωστόσο, αποκάλυψε με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, πως θα πραγματοποιήσουν και τα δύο μυστήρια τον Ιούνιο του 2021, αν φυσικά όλα πάνε καλά.

Αν τα μέτρα και τα κρούσματα δεν υποχωρήσουν, θα πραγματοποιηθεί μόνο η βάφτιση της μικρούλας και αυτή σε στενό οικογενειακό κύκλο. Συγκεκριμένα, η Ελένη Χατζίδου έγραψε: «Τον Ιούνιο υποτίθεται θα κάνουμε γάμο και βάφτιση μαζί. Αν ακόμα τα πράγματα είναι περίεργα θα κάνουμε μόνο τη βάφτιση οικογενειακά και τον γάμο θα δούμε πότε».

Ελένη Χατζίδου - Ετεοκλής Παύλου παντρεύονται

Survivor 4: Μπαίνουν στο Battle of Couples η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου;

Λίγο καιρό μετά την επιτυχημένη συνταγή του The Bachelor, ο ALPHA είναι έτοιμος να βγάλει στον αέρα το νέο του ριάλιτι, με τίτλο The Battle of the Couples. Η Ελένη Χατζίδου απάντησε μέσα από το Instagram της και ξεκαθάρισε αν σκοπεύει να μπει στο παιχνίδι μαζί με τον Ετεοκλή Παύλου.

12 ερωτευμένα ζευγάρια, που συγκατοικούν σε μία πολυτελή βίλα, θα αναμετρηθούν μεταξύ τους σε όλων των ειδών τις δοκιμασίες. Θα χρειαστεί να χαράξουν στρατηγική, να συνδυάσουν τη λογική με το συναίσθημα και ν’ αποδείξουν ότι είναι “δυνατοί” σε όλα τα επίπεδα. Κάποια ζευγάρια είναι χρόνια μαζί, άλλα ερωτεύτηκαν πρόσφατα, όμως όλοι τους έχουν κάτι κοινό: είναι πεπεισμένοι ότι είναι φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον κι η αγάπη τους είναι άτρωτη!

Κάθε εβδομάδα, τα ζευγάρια θα ανταγωνίζονται σε δοκιμασίες κάθε είδους, προκειμένου να παραμείνουν στο παιχνίδι. Θα κάνουν εχθρούς, αλλά και συμμάχους και θα πρέπει να στηριχθούν και σ’ αυτούς για να προχωρήσουν. Μάλιστα το κοινό έχει ήδη ανταποκριθεί και με το παραπάνω στο νέο ριάλιτι του σταθμού!

Ελένη Χατζίδου - Ετεοκλής Παύλου γάμος

Battle of Couples ALPHA

Τα θεμέλια της αγάπης κάθε ζευγαριού θα δοκιμαστούν και στο τέλος μόνο ένα ζευγάρι θα καταφέρει να πάρει έως 100.000 ευρώ! Θα επιβιώσουν οι σχέσεις τους όταν δημιουργηθούν οι πρώτες ρήξεις; Μπορεί, αλήθεια, η αγάπη να νικήσει τα πάντα;

H Ελένη Χατζίδου ρωτήθηκε σε ένα Q&A που έκανε για το αν έχει σκοπό να πάει στο ριάλιτι και ξεκαθάρισε πως οι φήμες δεν ισχύουν ενώ την ίδια στιγμή αποκάλυψε πως μαζί με τον σύζυγό της, ετοιμάζει ένα νέο πρότζεκτ το οποίο ελπίζει να δούμε και τηλεοπτικά.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share