Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

"Βόμβα" για την Αθηνά Ωνάση: Ποιοι την ξέκοψαν και την κρατούν απομονωμένη;

Αποκαλύψεις για την κληρονόμο που σοκάρουν!

21 Ιανουαρίου 2021 09:06
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια αποκάλυψη σοκ έγινε για τη χρυσή κληρονόμο, Αθηνά Ωνάση! Σημαντικό πρόσωπο αποκάλυψε για ποιο λόγο έχει απομακρυνθεί από τις ρίζες της αλλά και από πολλούς ανθρώπους. Ποιος ήταν εκείνος που την πήγε στην άλλη άκρη του κόσμου και η ίδια απομονώθηκε τελείως;

Μέχρι σήμερα, όλοι είχαν δεδομένο, ότι η Αθηνά Ωνάση δεν αγαπάει ιδιαίτερα την πατρίδα των προγόνων της. Αυτό, άλλωστε, δικαιολογούσε και τη στάση όλα αυτά τα χρόνια.

Αθηνά Ωνάση

"Η Αθηνά δεν αισθάνθηκε ποτέ Ελληνίδα. Το γεγονός αυτό οφείλεται στους γύρω από αυτήν, εκτός από την οικογένεια του Ωνάση. Δε μπορώ να πιστέψω ότι δεν ήθελε παιδί. Θέλει πάντα να προσέχει κάποιον άλλον και γνωρίζει ότι ένα παιδί θα την έδενε με τον άντρα της. Αυτός ο άνθρωπος την πήρε στην άλλη άκρη του κόσμου και την απομόνωσε.

Η Αθηνά δεν έχει την επίγνωση ποια είναι. Από όταν “έφυγε” η μητέρα της δε μπόρεσε να συνειδητοποιήσει ποια ήταν η θρυλική οικογένειά της. Ασυνείδητα έδωσε τον Σκορπιό και άφησε τα σπίτια στη Γλυφάδα γιατί δεν είχε δέσιμο με αυτά" -δείτε τι έκανε και με τη βίλα στο Λαγονήσι-.

Αθηνά Ωνάση: Αυτή είναι η γυναίκα - πέτρα του σκανδάλου που την χώρισε από τον Αλβάρο

Τη γυναίκα που ευθύνεται για το χωρισμό του Αλβάρο με την Αθηνά Ωνάση είχαν βρει τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ. Ποια ήταν η... πέτρα του σκανδάλου; Έχουμε φωτογραφία ντοκουμέντο!

Αυτό έγινε γιατί αμέσως μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου "βόμβα", ακούστηκε ότι ο λόγος του χωρισμού ήταν η απιστία του Αλβάρο σε βάρος της Αθηνάς Ωνάση, η οποία μάλιστα λέγεται πως ήταν μια Ισπανίδα. Ο ίδιος ο Αλβάρο δήλωνε τότε συντετριμμένος, γιατί -όπως είχε πει στην εφημερίδα Freddo- δεν ήθελε να χωρίσουν με την Αθηνά Ωνάση.

"Αυτό που μπορώ να σου πω τώρα είναι ότι πρόκειται για μια πάρα πολύ δύσκολη στιγμή. Αγαπάω τη γυναίκα μου πιο πολύ από οτιδήποτε άλλο. Είναι μια φρικτή στιγμή. Είμαι συντετριμμένος. Πραγματικά όμως θα παλέψω με όλη μου την καρδιά και την ψυχή γι' αυτό. Για την αγάπη μου…" είχε πει.

Σήμερα, δημοσιεύματα ισχυρίζονται ότι αυτή είναι η γυναίκα η οποία στάθηκε η αφορμή για το διαζύγιο. Μιας και αναφερθήκαμε στην Αθηνά Ωνάση, δείτε εδώ την περιουσία της.

Δείτε την:

Αθηνά Ωνάση και Αλβάρο χωρισμός

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share