Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Παντελής Παντελίδης: Οργισμένο μήνυμα της Μίνας Αρναούτη μετά τις εξελίξεις - «Απορώ πώς βρέθηκες…»

Νέο «ξέσπασμα» της γυναίκας που ήταν μαζί του στο αυτοκίνητο

20 Ιανουαρίου 2021 21:31
Παντελής Παντελίδης: Οργισμένο μήνυμα της Μίνας Αρναούτη μετά τις εξελίξεις - «Απορώ πώς βρέθηκες…»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση του Παντελή Παντελίδη δικαιώνουν τους ισχυρισμούς των δύο γυναικών, που βρίσκονταν μαζί του, με τη Μίνα Αρναούτη να δημοσιεύει ένα οργισμένο μήνυμα μετά την νέα της δικαίωση για το μάρτυρα, που εμφανίστηκε.

Τη Δευτέρα (18/1), συγκεκριμένα, ανακοινώθηκε από τους δικηγόρους της Μίνας Αρναούτη και της Φρόσως Κυριακού, ότι δεν έγινε δεκτή από την Εισαγγελία η μαρτυρία που είχε κατατεθεί πρόσφατα στις Αρχές για την υπόθεση του τροχαίου με θύμα τον δημοφιλή τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη.

Σύμφωνα με αυτή τη μαρτυρία, το βράδυ του μοιραίου τροχαίου ο άτυχος τραγουδιστής είχε καθίσει στη θέση του συνοδηγού και όχι του οδηγού. Ωστόσο, όπως ανέφεραν στην ανακοίνωσή τους οι δικηγόροι των δύο κοριτσιών, που εκείνο το βράδυ ήταν συνεπιβάτιδες του άτυχου τραγουδιστή, η μαρτυρία αυτή απερρίφθη από τις εισαγγελικές αρχές.

Μίνα Αρναούτη: Το «ξέσπασμα» μετά τις τελευταίες εξελίξεις για τον Παντελή Παντελίδη

Η Μίνα Αρναούτη πήρε θέση για τις τελευταίες εξελίξεις με ανάρτησή της στην προσωπική της σελίδα στο Facebook.

«Απορώ πως εμφανίστηκε ο μάρτυρας αυτός και ισχυρίστηκε ότι είδε την Φρόσω να οδηγεί ενώ δεν υπήρξε DNA της στο τιμόνι.. Ήρθε η δικαίωση για 4η φορά για εμάς. Κρίμα που δεν είδαμε κai τον κύριο Λύτρα σήμερα.. Καμία αντιδικία δεν έχουμε απλά 4 εισαγγελικές διατάξεις μας δικαίωσαν! Καμία αντιδικία!», έγραψε στην ανάρτησή της.

Μίνα Αρναούτη facebook

Υπόθεση Παντελή Παντελίδη: Η απάντηση του δικηγόρου στα υπομνήματα των Μίνα Αρναούτη & Φρόσω Κυριάκου (Video)

Υπόθεση Παντελή Παντελίδη: Νέο υπόμνημα ετοιμάζεται να καταθέσει η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη για όσα έγιναν πριν το τροχαίο στο οποίο έχασε τη ζωή του ο αγαπημένος τραγουδιστής, όπως αποκάλυψε στην εκπομπή του “Αλήθειες με τη Ζήνα” ο δικηγόρος της οικογένειας Παντελίδη, Απόστολος Λύτρας, το μεσημέρι της Δευτέρας.

Όπως είπε ο κύριος Λύτρας υπάρχουνε δημοσιεύματα του 2016 στα οποία αναφέρονται λεπτομέρειες για το τι συνέβη το μοιραίο βράδυ και επιβεβαιώνουν όσα ισχυρίζεται η πλευρά Παντελίδη.

Τι ισχυρίζονται οι Μίνα Αρναούτη & Φρόσω Κυριάκου για το τι συνέβη το μοιραίο βράδυ στο τζιπ:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share