Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θέμης Κανέλλος: Η νέα φωτογραφία από το μπάνιο που προκάλεσε "αντιδράσεις"

Τρομερά ακομπλεξάριστος, ποζάρει και "κλείνει" στόματα!

20 Ιανουαρίου 2021 12:35
Θέμης Κανέλλος: Η νέα φωτογραφία από το μπάνιο που προκάλεσε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εντελώς ακομπλεξάριστος είναι ο Θέμης Κανέλλος, όπως έχει δείξει άλλωστε, αρκετές φορές. O πρώην παίκτης του Big Brother, αγαπά τον εαυτό του και δεν το νοιάζει η γνώμη των υπόλοιπων.

Ο γνωστός Youtuber που έχει κάνει πολλές αποκαλύψεις για το ριάλιτι, είναι λάτρης του Instagram και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους αρκετές προσωπικές του στιγμές, όπως ήταν η φωτογραφία που ανέβασε μετά τον έρωτα.

Έτσι λοιπόν, μετά τη φωτογραφία του όπου μας έδειξε το εσώρουχο του -δείτε εδώ την αποκαλυπτική φωτογραφία-, πόζαρε με την πετσέτα του.

Δείτε τη φωτογραφία:

Θέμης Κανέλλος Instagram

Θέμης Κανέλλος: «Αυτό είναι το μωράκι μου» - Έγινε η αποκάλυψη για τον Θέμη του Big Brother

Έγινε η αποκάλυψη για τον Θέμη Κανέλλο, καθώς μια κοπέλα μίλησε για τη μεταξύ τους σχέση και προκάλεσε έκπληξη στο Instagram, με την ιστορία που ανήρτησε.

Ο Θέμης ήταν μια από τις πιο ξεχωριστές προσωπικότητες, που ανέδειξε το τελευταίο Big Brother, με τον ίδιο να φτάνει πολύ κοντά στους κορυφαίους του ριάλιτι, αλλά να μην καταφέρνει να… πιει νερό από την πηγή. Αυτό δε μοιάζει να τον έχει επηρεάσει, αφού συνεχίζει κανονικά τη ζωή του, με πολλές καθημερινές αναρτήσεις για τους ουκ ολίγους ακολούθους του στο Instagram.

Η ανάρτηση φίλης του για... το μωράκι της

Μία από αυτές τις αναρτήσεις έγινε από φίλη του, με την οποία βρισκόταν ο Θέμης, ο οποίος παράλληλα έκανε επίθεση εναντίον της παραγωγής. «Με το μωράκι μου», έγραφε η λεζάντα στο κοινό τους βίντεο, δείχνοντας πως περνούσαν όμορφες στιγμές μαζί.

Θέμης Κανέλλος κοπέλα

 

Influencer

Ροή ειδήσεων

Share