Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2021

Αυτή είναι η γυναίκα - πέτρα του σκανδάλου που χώρισε Αθηνά Ωνάση και Αλβάρο

"Είμαι συντετριμμένος"!

20 Ιανουαρίου 2021 07:59
Αυτή είναι η γυναίκα - πέτρα του σκανδάλου που χώρισε Αθηνά Ωνάση και Αλβάρο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τη γυναίκα που ευθύνεται για το χωρισμό του Αλβάρο με την Αθηνά Ωνάση είχαν βρει τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ. Ποια ήταν η... πέτρα του σκανδάλου; Έχουμε φωτογραφία ντοκουμέντο!

Αυτό έγινε γιατί αμέσως μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου "βόμβα", ακούστηκε ότι ο λόγος του χωρισμού ήταν η απιστία του Αλβάρο σε βάρος της Αθηνάς Ωνάση, η οποία μάλιστα λέγεται πως ήταν μια Ισπανίδα. Ο ίδιος ο Αλβάρο δήλωνε τότε συντετριμμένος, γιατί -όπως είχε πει στην εφημερίδα Freddo- δεν ήθελε να χωρίσουν με την Αθηνά Ωνάση.

"Αυτό που μπορώ να σου πω τώρα είναι ότι πρόκειται για μια πάρα πολύ δύσκολη στιγμή. Αγαπάω τη γυναίκα μου πιο πολύ από οτιδήποτε άλλο. Είναι μια φρικτή στιγμή. Είμαι συντετριμμένος. Πραγματικά όμως θα παλέψω με όλη μου την καρδιά και την ψυχή γι' αυτό. Για την αγάπη μου…" είχε πει.

Σήμερα, δημοσιεύματα ισχυρίζονται ότι αυτή είναι η γυναίκα η οποία στάθηκε η αφορμή για το διαζύγιο. Μιας και αναφερθήκαμε στην Αθηνά Ωνάση, δείτε εδώ την περιουσία της.

Δείτε την:

Αθηνά Ωνάση και Αλβάρο χωρισμός

Αθηνά Ωνάση: Δραματικές στιγμές για την κληρονόμο

Συγκλονίζει η Αθηνά Ωνάση για ένα αγαπημένο της πρόσωπο, για το οποίο είπε πως ακόμη και σήμερα της λείπει αφόρητα, τονίζοντας πως έχει υποφέρει αρκετά στη ζωή της από αυτήν την απώλεια.

Παρά το γεγονός, ότι κατά καιρούς δημοσιεύματα του διεθνούς Τύπου εμφανίζουν τη "χρυσή κληρονόμο" σκληρή και απρόσωπη και με διάθεση να ξεκόψει κάθε είδους δεσμό με τους Ωνάσηδες, η αλήθεια είναι τελείως διαφορετική.

Πίσω από τη μάσκα της σκληρής και άτεγκτης γυναίκας βρίσκεται ένα τρυφερό κορίτσι, που δεν του λείπει τίποτα περισσότερο στον κόσμο από τη μητρική στοργή. Αυτή που έχασε με τραγικό τρόπο στην ηλικία των 4 ετών. Ένα γεγονός που στοίχειωσε όλη τη ζωή της -διαβάστε εδώ περισσότερα για το θάνατο της μητέρας της-.

 Αθηνά Ωνάση

Χαρακτηριστικό είναι αυτό που αναφέρουν κάποιοι που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα γύρω από τη ζωή της Αθηνάς, ότι ακόμα και σήμερα η χρυσή κληρονόμος επαναλαμβάνει τη φράση "Ήθελα η μητέρα μου να ήταν εδώ"!

Πριν από δυο χρόνια σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις της η Αθηνά Ωνάση, είχε δηλώνει στην ιταλική έκδοση του Vanity Fair: "Εύχομαι η μητέρα μου να ήταν εδώ και να με έβλεπε, θα ήταν χαρούμενη για μένα. Ήθελα τη μητέρα μου πλάι μου. Το σπίτι μου είναι γεμάτο φωτογραφίες και πράγματα που της ανήκουν. Πώς θα μπορούσα να την ξεχάσω;

Για μένα η Χριστίνα Ωνάση είναι παράδειγμα και οδηγός του μυαλού μου. Έχω υποφέρει πολύ, αλλά τώρα είμαι ένας ευτυχισμένος άνθρωπος και είμαι σίγουρη πως η μητέρα μου με βλέπει από τον ουρανό", είχε εξομολογηθεί χαρακτηριστικά η κληρονόμος.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share