Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Μαρία Μπεκατώρου: Η σχέση της με γιο πολιτικού που λίγοι γνώριζαν

Σπάνιες φωτογραφίες - Ήταν μαζί για 9 χρόνια

20 Ιανουαρίου 2021 06:50
Μαρία Μπεκατώρου: Η σχέση της με γιο πολιτικού που λίγοι γνώριζαν
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εσείς γνωρίζατε για την... άγνωστη σχέση της Μαρίας Μπεκατώρου με γιο γνωστού πολιτικού; Μόλις δείτε με ποιον ήταν θα πάθετε πλάκα!

Η Μαρία Μπεκατώρου εδώ και αρκετά χρόνια είναι παντρεμένη και ευτυχισμένη με τον Αντώνη Αλεβιζόπουλο -διαβάστε εδώ μια συνέντευξή της-. Ωστόσο υπάρχει μια σχέση της που αρκετοί δε γνωρίζουν! Ήταν στα μέσα των 90s, εμφανές και από τις στυλιστικές επιλογές των φωτογραφιζομένων, όταν η παρουσιάστρια έκανε τα πρώτα της βήματα στο ΤΗΛΕΑΣΤΥ και έδειχνε πραγματικά ευτυχισμένη στο πλευρό του... Γιάννη Καρατζαφέρη. Ναι, καλά ακούσατε!

Οι δυο τους είχαν σχέση 9 χρόνια, όμως στη συνέχεια αποφάσισαν να δώσουν ένα τέλος. Σήμερα και οι δύο έχουν προχωρήσει στη ζωή τους. Όσο για τον άλλοτε wannabe πεθερό της Μαρίας, τον Γιώργο Καρατζαφέρη, όπως είχε αποκαλύψει η ίδια η παρουσιάστρια, τον νιώθει σα δεύτερο πατέρα της.

Δείτε φωτογραφίες τους:

Μαρία Μπεκατώρου σχέση

Μαρία Μπεκατώρου σχέση με γιο πολιτικού

Μαρία Μπεκατώρου: Έτσι έχασε κιλά η παρουσιάστρια!

H Μαρία Μπεκατώρου, μας εξέπληξε με τη νέα της εμφάνιση! Γι' αυτό δε μπορέσαμε παρά να ανακαλύψουμε τα μυστικά της γι' αυτή την ανανέωση! Σας αποκαλύπτουμε τα 4 πιάτα στα οποία "ορκίζεται" κι έχασε έτσι τα κιλά!

Mπορεί να μην ξέφυγε ποτέ με το βάρος της («Μέχρι τα 20 ήμουν σε αυτά τα κιλά, μετά… δεν ήμουν χοντρή αλλά ήμουν παραπάνω κιλά!», έχει πει), με τη ζυγαριά να δείχνει 57 κιλά (συν-πλην δύο), ωστόσο αυτή τη σεζόν η γλυκιά Μαρία λάμπει!

Απαλλαγμένη από τα λίγα περιττά κιλάκια και σε φόρμα, όπως παραδέχτηκε και η ίδια μετά το καλοκαίρι μπήκε σε πρόγραμμα, ενώ πλέον έχει χάσει γύρω στα... δείτε το πρόγραμμα της Μαρίας Μπεκατώρου στο Youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share