Δευτέρα, 14 Ιουνίου 2021

Χτύπησε ο συναγερμός στο σπίτι Στεφανίδου-Ευαγγελάτου: Στιγμές αγωνίας

Τι συνέβη;

19 Ιανουαρίου 2021 19:35
Χτύπησε ο συναγερμός στο σπίτι Στεφανίδου-Ευαγγελάτου: Στιγμές αγωνίας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στιγμές αγωνίας πέρασαν η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος, με τους δύο να περνούν στιγμές αγωνίας, αφού ο συναγερμός στο εξοχικό τους στην Εύβοια χτύπησε.

Όπως αποκαλύπτει το EviaZoom.gr, το βράδυ της παραμονής των Χριστουγέννων το 2019 άρχισε να χτυπάει ο συναγερμός στο εξοχικό που διατηρούν στη Δροσιά Χαλκίδας, ο δημοσιογράφος Νίκος Ευαγγελάτος με την παρουσιάστρια - σύζυγο του, Τατιάνα Στεφανίδου. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ειδοποιηθεί και η Ασφάλεια Χαλκίδας καθώς το σύστημα είναι συνδεδεμένο απευθείας με την Αστυνομία, ενώ παράλληλα αποκαλύφθηκε... το τρίτο πρόσωπο ανάμεσα στο ζευγάρι.

Τατιάνα Στεφανίδου Νίκος Ευαγγελάτος συναγερμός

Τατιάν Στεφανίδου-Νίκος Ευαγγελάτος: Για ποιο λόγο χτύπησε ο συναγερμός;

Άμεσα στη περιοχή έσπευσαν αστυνομικοί της Ασφάλειας Χαλκίδας, οι οποίοι ωστόσο δεν εντόπισαν κάτι ύποπτο έξω από το σπίτι. Οι ιδιοκτήτες του εξοχικού έλειπαν στο εξωτερικό και οι αστυνομικοί δεν μπορούσαν να δουν αν είχε παραβιαστεί το εσωτερικό της οικίας. Ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αιτία φαίνεται πως ήταν μία βλάβη που προκλήθηκε στο σύστημα ασφαλείας, η οποία και ενεργοποίησε την σειρήνα του συναγερμού.

«Κρύος» ιδρώτας για την Τατιάνα Στεφανίδου: Είδε αυτή τη γυναίκα δίπλα στον Νίκο Ευαγγελάτο

«Κρύος» ιδρώτας είχε λούσει την Τατιάνα Στεφανίδου πριν από λίγο καιρό, με το άνοιγμα του Mega να βρίσκει τον Νίκο Ευαγγελάτο ξανά στο κανάλι, αν και εκεί υπάρχει και μια γυναίκα, με την οποία έχει… παρελθόν.

Ο Νίκος Ευαγγελάτος υπήρξε παντρεμένος με τη Ζέτα Θεοδωρακοπούλου και έχουν αποκτήσει ένα γιο τον Λάμπη.

Τατιάνα Στεφανίδου-Νίκος Ευαγγελάτος: Η σχέση τους μετά τη συνεργασία με τη Ζέτα Θεοδωρακοπούλου

Μπορεί να χώρισαν, αλλά διατηρούν άριστες σχέσεις λόγω του γιου τους. Είναι γνωστό πως ο παρουσιαστής παντρεύτηκε την Τατιάνα Στεφανίδου και έχουν δύο παιδιά ωστόσο και η δημοσιογράφος ξαναπαντρεύτηκε και απέκτησε μια κόρη.

Ζέτα Θεοδωρακοπούλου Νίκος Ευαγγελάτος

Το πρώην ζευγάρι βρίσκεται κάτω από την ίδια τηλεοπτική στέγη, καθώς ανήκουν στο δυναμικό του Mega. Για τη Στεφανίδου, βέβαια, δεν υπάρχουν λόγοι ανησυχίας, αφού η κατάσταση ανάμεσα στους τρεις είναι ξεκάθαρη, όπως και το πώς συνεννούνται Ευαγγελάτος και Θεοδωρακοπούλου για το παιδί τους.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share