Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Συγκλονίζει και η Δέσποινα Ολυμπίου: «Έχω δεχθεί δύο φορές ερωτική παρενόχληση»

Όλα όσα είπε

19 Ιανουαρίου 2021 19:00
Συγκλονίζει και η Δέσποινα Ολυμπίου: «Έχω δεχθεί δύο φορές ερωτική παρενόχληση»
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Το θέμα της Σοφίας Μπεκατώρου είναι από τα πολυσυζητημένα, και όχι άδικα, των τελευταίων ημερών, με μια ακόμη γυναίκα και, συγκεκριμένα, τη Δέσπονα Ολυμπίου να συγκλονίζει με όσα αναφέρει περί ερωτικής παρενόχλησης, κάτι που συνέβη δύο φορές.

Η αποκάλυψή της έγινε στην εκπομπή «T-Live», με την αγαπημένη τραγουδίστρια να συγκλονίζει με τις λεπτομέρειες, έχοντας μιλήσει και νωρίτερα για το ίδιο θέμα.

Δέσπονα Ολυμπίου: Συγκλονίζει με τις αποκαλύψεις της για την παρενόχληση

«Εγώ το βίωσα δύο φορές δυστυχώς, όταν ήμουν 14 και 19 ετών. Θεωρώ βάσει εμπειρίας ότι αυτά τα άτομα λειτουργούν από μια θέση ισχύος και είτε υπόσχονται είτε δοκιμάζουν, γνωρίζοντας πως το κορίτσι ή το αγόρι δεν θα έχει το θάρρος να μιλήσει και αν τυχόν μιλήσει, θα πει ότι έγινε μια παρεξήγηση. Και δυστυχώς αυτά τα άτομα έχουν και οικογένεια, παιδάκια. Εγώ πολλές φορές σκέφτηκα ότι πώς να μιλήσεις; Σκέφτομαι τα παιδιά αυτών των ατόμων και τι τραύμα θα έχουν αν φανερωθεί ποιος είναι ο πατέρας τους», τόνισε η Δέσποινα Ολυμπίου και πρόσθεσε:

«Ήταν μεγαλύτερης ηλικίας και από τον χώρο μου. Πολλές φορές σου λέει το παραμύθι, για παράδειγμα αν είναι συνθέτης: “πρέπει να σε νιώσω”, “πρέπει να αφεθείς”, “πρέπει να με εμπιστευτείς”… Αυτός ο άνθρωπος είχε όλες αυτές τις ιδιότητες (συνθέτης, ερμηνευτής, καλλιτέχνης). Έχω μεγαλώσει έχοντας την πόρτα του σπιτιού μου ανοιχτή και δεν είχα την πονηριά στο μυαλό μου. Και ακόμα τώρα παλεύω να δεχτώ ότι υπάρχουν κι αυτοί οι άνθρωποι και πρέπει να είμαι σε ετοιμότητα. Δυστυχώς πρέπει να γίνεσαι καχύποπτος για να προστατεύσεις τον εαυτό σου».

Δέσποινα Ολυμπίου: Η αποκάλυψη για το σύμφωνο συμβίωσης και την αποβολή που είχε!

Σε μία από τις σπάνιες εξομολογήσεις για την προσωπική της ζωή προχώρησε η Δέσποινα Ολυμπίου, περίπου έξι μήνες αφότου έγινε πρώτη φορά μαμά.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Πρω1νό, η τραγουδίστρια ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτική για την ζωή της.

«Ο γάμος είναι ένα ιερό μυστήριο και κάποια στιγμή θα γίνει, δεν μας βιάζει τίποτα», είπε χαρακτηριστικά, αποκαλύπτοντας πως με τον αγαπημένο της, Πάνο Δούκα, έχουν υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης.

Παράλληλα, εξομολογήθηκε πως στην εγκυμοσύνη πήρε 23 κιλά από τα οποία έχει χάσει τα 17, ενώ γνωστοποίησε πως η βάπτιση του μπέμπη θα γίνει στα τέλη Μαΐου και θα το δώσουν το όνομα Χρήστος!

Η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε και στην αποβολή που είχε στο παρελθόν: «Άργησα αλλά άξιζε τον κόπο. Αν δεν είχα αυτόν τον άντρα δεν θα είχα αυτό το παιδί. Αυτός μου ξύπνησε το μητρικό ένστικτο. Παλιά είχα αποβολή. Αυτά συμβαίνουν. Ευτυχώς το περάσαμε και αυτό. Εμπειρία ζωής είναι όλα.

Στην τωρινή μου εγκυμοσύνη δεν είχα καμία φοβία. Είχα τόσο ισχυρή πεποίθηση ότι όλα θα πάνε καλά που του μίλαγα κιόλας. Του έλεγα δεν θα πάθεις τίποτα».

Δείτε στο βίντεο όσα είπε η τραγουδίστρια:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share