Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αποκάλυψη για την Σία Κοσιώνη: Αυτός είναι ο «άγνωστος» γιός της δημοσιογράφου (photo)

Η φωτογραφία που πόσταρε και προκάλεσε σάλο

18 Ιανουαρίου 2021 15:30
Αποκάλυψη για την Σία Κοσιώνη: Αυτός είναι ο «άγνωστος» γιός της δημοσιογράφου (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ράγισε καρδιές μέσα από το προφίλ της στο Instagram η Σία Κοσιώνη με μια φωτογραφία που πόσταρε και προκάλεσε σάλο. Παράλληλα, «σπάραξε» καρδιές η Σία Κοσιώνη, η οποία θέλησε να τοποθετηθεί για ένα εξαιρετικά σημαντικό θέμα, που προέκυψε, μιλώντας για την υπόθεση βιασμού της Ολυμπιονίκη, Σοφίας Μπεκατώρου, από παράγοντα της Ομοσπονδίας Ιστιοπλοΐας.

Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ, ως γνωστόν, είναι παντρεμένη με τον Δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη και μαζί έχουν αποκτήσει έναν πανέμορφο γιο, τον μικρό Δήμο. Ωστόσο ο κ. Μπακογιάννης έχει και άλλα παιδιά από τον πρώτο του γάμο, επομένως και ο μικρός έχει αδέλφια!

Η Σία Κοσιώνη ανέβασε μια κοινή τους φωτογραφία στο διαδίκτυο και όπως ήταν αναμενόμενο τα likes και τα σχόλια έπεσαν βροχή! “Αντρικές υποθέσεις… ΥΓ: Θα μπορούσα να τους χαζεύω ώρες! #menoumespiti #boys #brothers #affection #love #togetherathome #together”, έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε την φωτογραφία της Σίας Κοσιώνη:

"Τα προσχήματα κρατήστε": "Χαμός" με την ανάρτηση της Σίας Κοσιώνη

"Πανικός" επικράτησε σε μια ανάρτηση της Σίας Κοσιώνη. Τι συνέβη και γιατί κάποιοι followers της "ξέσπασαν" στη φωτογραφία που δημοσίευσε;

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΙ -δείτε εδώ μια ανακοίνωση του σταθμού-, δημοσίευσε μια φωτογραφία στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram, όπου φαίνεται μαζί με αρκετούς συνεργάτες της να το διασκεδάζουν μετά το κόψιμο της βασιλόπιτας.

Στη φωτογραφία, η Σία Κοσιώνη κρατά ένα κομμάτι από την πρωτοχρονιάτικη πίτα και γράφει στη λεζάντα: "Και το φλουρί έπεσε... στον ΣΚΑΙ! Ο καλύτερος οιωνός! Καλή μας χρόνια και του χρόνου πρώτοι ξανά! #happynewyear #vasilopita #skaitv".

Σία Κοσιώνη: Τα αρνητικά σχόλια

Φυσικά, αρκετοί χρήστες του Instagram "έτρεξαν" να σχολιάσουν αρνητικά τη φωτογραφία αυτή, διότι είναι αρκετοί άνθρωποι μαζεμένοι. Να σημειωθεί, ωστόσο, ότι όλοι φορούν τις μάσκες τους. "Τα προσχήματα κρατήστε", "Εκεί μάλλον τα μέτρα δεν πιάνουν... τρελός συνωστισμός και η κ. Σία αγκαλιάζει κιόλας", ήταν κάποια από τα σχόλια.

Δείτε τα σχόλια αναλυτικά παρακάτω:

undefined

undefined

Δείτε τη φωτογραφία:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share