Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Η τετ α τετ συνάντηση της Ματίνας Παγώνη με τον Τάκη Ζαχαράτο - Τι παρατηρήσεις του έκανε; (Video)

Θα πάθετε πλάκα με το βίντεο που θα δείτε

18 Ιανουαρίου 2021 11:17
Η τετ α τετ συνάντηση της Ματίνας Παγώνη με τον Τάκη Ζαχαράτο - Τι παρατηρήσεις του έκανε; (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η λοιμοξιωλόγος Ματίνα Παγώνη και ο Τάκης Ζαχαράτος συναντήθηκαν τετ α τετ και ο διάλογός τους καταγράφηκε σε ένα απολαυστικό βίντεο. Όλα ξεκίνησαν από την εκπληκτική μεταμόρφωση του Τάκη Ζαχαράτου σε Ματίνα Παγώνη, η οποία έγινε viral σε λίγες ώρες στο διαδίκτυο, ενώ ακολούθησε και η αντίδραση της λοιμωξιολόγου, η οποία με χιούμορ είπε πως όταν το έμαθε, έκανε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.

Όπως θα δεις στο νέο βίντεο του performer, η Ματίνα Παγώνη του κάνει παρατήρηση για το χτένισμα και τον τόνο της φωνής της, που δεν μιμήθηκε όπως θα έπρεπε, σύμφωνα με εκείνη. Ο Τάκης Ζαχαράτος τα διορθώνει, οι δυο τους κάνουν το γνωστό «high five» και η λοιμωξιολόγος αποχωρεί από το πλάνο.

Παράλληλα στην επιτροπή του YFSF αναμένεται να είναι και ο Τάκης Ζαχαράτος.

Ο Τάκης Ζαχαράτος μεταμορφώθηκε σε… Ματίνα Παγώνη! (Video)

Τάκης Ζαχαράτος: Έχει βαλθεί να χαρίσει απλόχερα γέλιο ο Τάκης Ζαχαράτος με τις αξεπέραστες μιμήσεις που ανεβάζει στο Ιnstagram.

Μετά την... αποκάλυψη του τι είπαν η Άννα Βίσση και η Δέσποινα Βανδή στα παρασκήνια του J2US σύμφωνα με τη δική του εκδοχή, σειρά είχε ένα πολύ γνώριμο τηλεοπτικό πρόσωπο, η πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών, Ματίνα Παγώνη.

Φτιάχτηκε, λοιπόν, για να της μοιάζει και το αποτέλεσμα είναι αν μη τι άλλο ξεκαρδιστικό! Ωστόσο ο Τάκης Ζαχαράτος προχώρησε σε μια απίστευτη αποκάλυψη για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει και δεν ήξερε κανείς!

"Η Ματίνα Παγώνη ξεσπά! Ε- λυσσάξατε πια! Διασωληνωμένη από κανάλι σε κανάλι!" γράφει στη λεζάντα του βίντεο που ανήρτησε στην προσωπική σελίδα του στο Instagram, ο Ζαχαράτος.

Μεταξύ άλλων αναφέρει "Απόκριες δεν θα κάνουμε! Είναι δυνατόν με τα στοιχεία που έχουμε στα χέρια μας, να γίνονται καρναβάλια; Μας χορεύει τσάμικο ο κορονοϊός και το μόνο που σας νοιάζει είναι να καρναβαλιστείτε; Όσο καρναβαλιστήκατε, καρναβαλιστήκατε! Γιατί όλο αυτό που ζούμε, δεν είναι καρναβάλι; Χρειάζεται να ντυθούμε;"

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share