Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Κινδύνεψε να πνιγεί ο Γιώργος Παπαδάκης: "Μου έσωσαν τη ζωή!"

Το περιστατικό που λίγοι θυμούνται!

18 Ιανουαρίου 2021 09:20
Κινδύνεψε να πνιγεί ο Γιώργος Παπαδάκης:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

"Πνιγόμασταν μέσα στο σπίτι μας. Μας έσωσε ο Μάκης Κουρής!", είχε αποκαλύψει στο κοινό του ο Γιώργος Παπαδάκης όταν περιέγραψε πως κινδύνεψε να πνιγεί. Πρόκειται για ένα περιστατικό που λίγοι θυμούνται.

Κι όμως, ήταν τυχερός! Ο παρουσιαστής και η σύζυγός του σώθηκαν κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, όταν το νερό μπήκε στο σπίτι τους! Ο καταξιωμένος δημοσιογράφος κατά τη διάρκεια παλαιότερης εκπομπής του, είπε τη δική του εμπειρία με αφορμή τον τυφώνα Ζορμπά!

"Το έχω ζήσει. Όταν με ξύπνησε ο Μάκης Κουρής και να είναι καλά. Ο Μάκης έμενε στο πάνω σπίτι και στο κάτω εγώ. Όταν με ξύπνησε χτυπώντας δυνατά την πόρτα και κατέβηκα από το κρεβάτι το νερό μου έφτανε μέχρι το γόνατο μέσα στο σπίτι με κλειστές τις πόρτες.

Όταν άνοιξα την πόρτα το νερό έπεσε πάνω μας και ίσα που πρόλαβα να πάρω αγκαλιά τη γυναίκα μου -δείτε εδώ το πρόσωπό της- και να τη βγάλω έξω και το σπίτι γέμισε νερό. Μέσα σε δύο λεπτά είχε φτάσει σε ύψος 1.80, το μέτρησα. Και πάντα τον καλό συνάδελφο, Μάκη Κουρή και τη γυναίκα του θα τους έχω στο μυαλό μου γιατί μου έσωσαν τη ζωή στην κυριολεξία"!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Γιώργος Παπαδάκης: Ο γιος του κυκλοφόρησε το πρώτο του τραγούδι (Video)

Ιάσονας Παπαδάκης: Ευχάριστα είναι τα νέα για τον γιο του παρουσιαστή, Γιώργο Παπαδάκη, καθώς ο γιος του Ιάσονας κυκλοφόρησε το πρώτο του τραγούδι. Ο νεαρός μίλησε στην εκπομπή του Open "Ευτυχείτε" για το πρώτο του μεγάλο βήμα στην καριέρα του. Τι ανέφερε;

Λίγα λόγια από όσα είπε ο 23χρονος Ιάσονας:

"Ετοιμάζω να κυκλοφορήσω το πρώτο μου τραγούδι τις επόμενες ημέρες μαζί με το Grey studio και με την βοήθεια τους θα κυκλοφορήσουμε ένα τραγούδι που θα λέγεται "Multi colored eyes". Τυχαία ξεκίνησα να ασχολούμαι με την μουσική. Πήρα την κιθάρα και όταν άρχισα να παίζω κάποιες συγχορδίες άρχισα να γράφω τα πρώτα μου τραγούδια. Είμαι αυτοδίδακτος." Στο σημείο, δείτε εδώ τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε η εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη.

Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη στο βίντεο που ακολουθεί

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share