Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Αποκάλυψη "βόμβα" από την Σία Βοσκανίδου: "Ο Παναγιώτης ήταν ο λόγος που..."

Τι ανέφερε η πρώην παίχτρια του The Bachelor

16 Ιανουαρίου 2021 20:24
Αποκάλυψη

Σία Βοσκανίδου: Η Σία Βοσκανίδου μπορεί να άφησε το The Bachelor πίσω της αλλά δεν φαίνεται να έχει αφήσει και το άτομο που της έχει κλέψει την καρδιά, τον Παναγιώτη Βασιλάκο, όπου και το έδειξε μέσα από την δημοσίευση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα η Σία Βοσκανίδου μέσα από συνέντευξη της μίλησε για την στροφή στην καριέρα που κάνει αλλά και ποια ήταν η έμπνευση της για να κάνει αυτό το μεγάλο βήμα.

Αποκάλυψη από την Σία Βοσκανίδου.

Σία Βοσκανίδου: Η στροφή στην καριέρα της

Ειδικότερα η Σία Βοσκανιδου, η οποία ξεχώρισε μέσα από το ριάλιτι The Bachelor, μίλησε το πρωί της Παρασκευής 15 Ιανουαρίου στο «Happy Day» για την εμπειρία της στο τηλεοπτικό πρόγραμμα, τη σχέση της με τον Παντελή Παντελίδη αλλά και το πρώτο της τραγούδι.

«Ο Παναγιώτης ήταν η έμπνευσή μου για να γράψω το τραγούδι. Είπα στον Παναγιώτη ότι βγάζω τραγούδι για εκείνον, ελπίζω να του αρέσει. Με τη Νικόλ είμαστε φίλες, της είπα για το τραγούδι, το άκουσε και της άρεσε. Νικολέτα, ο Παναγιώτης είναι δικός σου. Είχα χωρίσει και μπήκα στο Bachelor για την εμπειρία, αλλά και για να ξεχαστώ», είπε αρχικά η Σία.

«Η αλήθεια είναι πως υπάρχει κάποιο φλερτ στην προσωπική μου ζωή τώρα που τελείωσε το Bachelor. Αλλά δε ξέρω που θα οδηγήσει», είπε αλλά έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες.

Η σχέση της με τον Παντελή Παντελίδη

Για τη σχέση της με τον αείμνηστο Παντελή Παντελίδη εξομολογήθηκε: «Με γυρνάς πολλά χρόνια πίσω. Τότε δεν ήθελα να ασχοληθώ με το τραγούδι, αυτό μου βγήκε τώρα. Ο Παντελής με είχε ακούσει μια φορά και μου είχε πει απλά ότι “έχεις ωραία φωνή”».

Δείτε το βίντεο:

Απίθανο: Αυτόν το μεγάλο ηθοποιό είχαν βρει για πρώτο Bachelor πριν από τον Βασιλάκο

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος έγραψε ιστορία ως ο πρώτος Bachelor της Ελλάδας, αλλά πολλά έχουν ακουστεί γύρω στο πώς κατέληξαν στο δικό του όνομα από τον Alpha, με την παραγωγή να έχει σκεφτεί ακόμη κι ένα μεγάλο ηθοποιό για αυτό το ρόλο.

Η αποκάλυψη έγινε από τον ίδιο τον καλλιτέχνη, ο οποίος πάντως έχει μεγάλη πέραση στις γυναίκες και σίγουρα θα είχε ενδιαφέρον η παρουσία του στο ριάλιτι του έρωτα, αν και τελικά αρνήθηκε, με τον Παναγιώτη να αναλαμβάνει τη θέση, αν και μια μεγάλη αποκάλυψη έγινε για το ποια είναι πραγματικά η σύντροφός του.

The Bachelor: Αυτόν προωθούσαν για το ρόλο του εργένη πριν από τον Βασιλάκο

Ο Στράτος Τζώρτζογλου μίλησε το πρωί της Παρασκευής (15/1) στην κάμερα του Ευτυχείτε και αποκάλυψε για τις προτάσεις που έχει δεχτεί για να συμμετέχει σε ριάλιτι.

Ο γνωστός ηθοποιός μέσα σε όλα αναφέρθηκε στην προσπάθεια που κάνουν με τη σύζυγό του, Σοφία, να αποκτήσουν παιδί, αλλά και για την απώλεια της μητέρας του.

Αναφορικά με το Bachelor, δήλωσε πως δεν θα μπορούσε να συμμετέχει καθώς θεωρεί την σχέση κάτι ιερό αλλά και γιατί είναι παντρεμένος.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στα κομποσκίνια που δεν βγάζει ποτέ από το χέρι του διότι θεωρεί ότι η αξία τους είναι ιερή.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share