Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Συγκλονίζει η Βίκυ Καγιά: "Τα παιδιά μου γνωρίζουν ότι..."

Οι αποκαλύψεις που έκανε για την οικογένεια της

16 Ιανουαρίου 2021 18:38
Συγκλονίζει η Βίκυ Καγιά:

Βίκυ Καγιά: Το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια, Βίκυ Καγιά, μίλησε για την ζωή της αλλά και για την οικογένεια τους όπου και έκανε και κάποιες αποκαλύψεις για τα παιδιά της. Επίσης δείτε πως ήταν η Βίκυ Καγιά στα 15 της αγκαλιά με τον Λευτέρη Πανταζή.

Συγκεκριμένα μέσα από συνέντευξη της το γνωστό μοντέλο αποκάλυψε τα όσα κάνει με τα παιδιά της αλλά και την ζωή της έξω από το GNTM και γενικά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Συγκλονίζει η Βίκυ Καγιά.

Βίκυ Καγιά: "Το θέμα είναι να δεχτούμε ότι δεν είμαστε υπερήρωες"

Ειδικότερα η Βίκυ Καγιά έκανε τον απολογισμό της ζωής της και μίλησε για όλα στη νέα της συνέντευξη. Προτεραιότητα στην καθημερινότητά της αποτελούν φυσικά τα δυο της παιδιά, Μπιάνκα και Κάρολο.

«Το θέμα είναι να δεχτούμε ότι δεν είμαστε υπερήρωες. Να αντιληφθούμε ότι γίνονται λάθη, να διώξουμε τις τύψεις που είναι ένα άχρηστο συναίσθημα και να λειτουργούμε με αγάπη και αλήθεια. Τα παιδιά μου γνωρίζουν ότι έχουν δύο σκληρά εργαζόμενους γονείς, Υπάρχουν ανέσεις, τους δίνουμε όμως και μηνύματα.

Προσφέρουν από τα παιχνίδια τους σε παιδιά που δεν έχουν. Το καλοκαίρι, η κόρη μου Μπιάνκα, 5 ετών, είχε την ιδέα να δουλέψει στα "Fresh". Γέμιζε ποτηράκια με νερό και τα πρόσφερε στον κόσμο. Τα χρήματα αυτά πήγαν πάλι στα παιδάκια. Όπως και τα χρήματα από τα κάλαντα στους παππούδες», αποκάλυψε η Βίκυ Καγιά.

Οι αναφορές για τον γιο της

«Ο Κάρολος, 3 ετών, είναι ακόμα μικρός για τέτοια. Πολλοί με ρωτούν πόσο μαμά είμαι. Ε, λοιπόν, είμαι πιο μαμά κι από μαμά. Αυτό με οδηγεί δυστυχώς στο να μην έχω καθόλου προσωπικό χρόνο. Είμαι τόσο αφοσιωμένη στη δουλειά μου και την οικογένεια μου που αν με ρωτήσεις, τι κάνεις για σένα, η απάντηση μου είναι: Είμαι απλά σε σειρά προτεραιότητας. Εύχομαι σε μερικά χρόνια που τα παιδιά μου θα μεγαλώσουν να αλλάξουν τα δεδομένα».

Η Βίκυ Καγιά μίλησε για τα παιδιά της.

Η Μπιάνκα και η παρουσία της στην τηλεόραση

«Όταν ήταν πιο μικρή αναρωτιόταν γιατί με βλέπει στην τηλεόραση κι ενώ μου μιλά εγώ δεν της απαντώ. Τώρα κατάλαβε τι δουλειά κάνει η μαμά. Κάθε φορά που τη ρωτούν απαντά: Ή μαμά μου είναι στο 'Shopping Star' και το GΝΤΜ. Όπως λέει και ότι στο σπίτι δεν φορώ τα ρούχα με τα οποία με βλέπουν. Μου φάνηκε αστείο όταν έμαθα πως είπε στις συμμαθήτριες της: "Τα ωραία ρούχα είναι μόνο στην τηλεόραση. Στο σπίτι όλο πιτζάμες φοράει"».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share