Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Η απίστευτη τούμπα του Λιάγκα, που έχει τρελάνει το διαδίκτυο - Δείτε πως έφυγε… (Video)

Θα κλάψετε από τα γέλια!

16 Ιανουαρίου 2021 09:34
Η απίστευτη τούμπα του Λιάγκα, που έχει τρελάνει το διαδίκτυο - Δείτε πως έφυγε… (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Γιώργος Λιάγκας: Με αφορμή ότι ο παρουσιαστής επιστρέφει στο πλατό της εκπομπής της Φαίης Σκορδά "Πρωινό", θυμηθήκαμε το πιο επικό σκηνικό φυσικά με πρωταγωνιστή τον ίδιο.

Πιο συγκεκριμένα ο Γιώργος Λιάγκας με τους συνεργάτες ήθελαν να παίξουν στην άμμο με μια τριχιά, ωστόσο το παιχνίδι του βγήκε ξινό, καθώς η κούραση δεν ήθελε και πολύ για να χάσει την ισορροπία του.

Έτσι λοιπόν παρουσιαστής μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου έπεσε κάτω, μόνο που αυτό δεν ήταν το μόνο ατύχημα… Απολαύστε τον!

"Έσκασε" μούρη και πάλι στο "Πρωινό" ο Γιώργος Λιάγκας (video)

Γιώργος Λιάγκας: Κάνει σιγά σιγά την επιστροφή του ο Γιώργος Λιάγκας στην εκπομπή του ANT1, στο "Πρωινό", όπου για ακόμη μία φορά θα βρεθεί στο πλάι της Φαίης Σκορδάς. Επίσης δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει την εμφάνιση του στο πλατό διότι "έσκασε" και πάλι την στιγμή που έφτιαχναν κεφτεδάκια.

Συγκεκριμένα ο Γιώργος Λιάγκας φαίνεται ότι επιστρέφει για τα καλά στο "Πρωινό" πλάι στην πρώην σύζυγό του Φαίη Σκορδά αρκετά σύντομα ενώ έκανε και πάλι άλλη μία εμφάνιση στο πλατό.

Γιώργος Λιάγκας: Η επιστροφή του που τους εξέπληξε όλους

Μόλις είχε τελειώσει η Λίτσα Πατέρα με τα ζώδια της Πέμπτης στο Πρωινό και η Φαίη Σκορδά τής επιφύλασσέ μια έκπληξη που λέγεται: Γιώργος Λιάγκας. Ο παρουσιαστής εμφανίστηκε στο παράθυρο και η αστρολόγος έμεινε με το στόμα ανοιχτό.

«Λίτσα να σου ζητήσω μια προσωπική χάρη;», ρώτησε ο Γιώργος Λιάγκας και συνέχισε: «Την μέρα που θα ξεκινήσουμε με την Φαίη στο Πρωινό, την άλλη Δευτέρα νομίζω, να είσαι εδώ στο πλατό».

Και μπορεί ο Γιώργος Λιάγκας να μιλάει για επιστροφή του στις 25 Ιανουαρίου, αλλά η Φαίη Σκορδά θα πάρει την απόφαση, πράγμα το οποίο έκανε η ίδια ξεκάθαρο στον αέρα. «Εσύ Φαίη μου, όλα εσύ! Εγώ για πάνελ δίπλα στον Ουγγαρέζο έρχομαι! Το όνειρό μου ήταν να κάτσω πάνελ μαζί με τον Ουγγαρέζο δίπλα σε σένα», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Δείτε το βίντεο:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share