Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Σπάραξε» καρδιές η Σία Κοσιώνη: «Μετά από τόσα χρόνια…»

Συγκινητική η τοποθέτησή της

16 Ιανουαρίου 2021 06:57
«Σπάραξε» καρδιές η Σία Κοσιώνη: «Μετά από τόσα χρόνια…»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Σπάραξε» καρδιές η Σία Κοσιώνη, η οποία θέλησε να τοποθετηθεί για ένα εξαιρετικά σημαντικό θέμα, που προέκυψε, μιλώντας για την υπόθεση βιασμού της Ολυμπιονίκη, Σοφίας Μπεκατώρου, από παράγοντα της Ομοσπονδίας Ιστιοπλοΐας.

Σία Κοσιώνη: Η συγκινητική ανάρτηση για τη Σοφία Μπεκατώρου

Η κατάθεση ψυχής της Σοφίας Μπεκατώρου έχει συγκλονίσει τους πάντες, εκφράζοντας μέσω των social media τον αποτροπιασμό τους, αλλά και τη στήριξή τους στη χρυσή Ολυμπιονίκη. Ανάμεσά τους και η Σία Κοσιώνη, η οποία εξέφρασε δημόσια τη στήριξή της μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο Instagram:

«Τώρα έχουμε ακόμη ένα λόγο να υποκλινόμαστε στην Ολυμπιονίκη μας Σοφια Μπεκατωρου που βρήκε το θάρρος μετά από τόσα χρόνια να μιλήσει για την σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη, δαμάζοντας πλέον και τα «μποφόρ» της ψυχή της. Μετά από χρόνια ενόχων, που δεν μπόρεσε να το αποτρέψει, που δεν μπόρεσε να το καταγγείλει, μιλάει δυνατά δίνοντας δύναμη και θάρρος σε χιλιάδες άλλες γυναίκες που επιλέγουν υπό το βάρος αμέτρητων φόβων τη σιωπή.

Σοφία είμαστε μαζί σου. #saynotoviolenceagainstwomen #speakup», έγραψε στην ανάρτησή της η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Ειδήσεων του ΣΚΑΪ, που εντυπωσίασε εσχάτως σε μια δημόσια έξοδο με τον γιο της.

Εξελίξεις στο γάμο της Σίας Κοσιώνη - Τι συνέβη;

Εξελίξεις υπάρχουν στο γάμο της Σίας Κοσιώνη, με τη γνωστή παρουσιάστρια να πλέει σε πελάγη ευτυχίας μαζί με τον Κώστα Μπακογιάννη και να προχωρούν σε μια ιδιαίτερη πράξη.

Το αγαπημένο ζευγάρι περνάει πλέον αρκετό χρόνο στο σπίτι και έτσι θέλησε να αλλάξει για λίγο το κλίμα και να… Δείτε περισσότερα στο Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share