Τρίτη, 09 Μαρτίου 2021

«Βάφομαι και βάζω μίνι από τα 17 μου» - Η Ματίνα Παγώνη για… τον άλλο της εαυτό

Για ποιο λόγο δεν έκανε ποτέ παιδιά;

15 Ιανουαρίου 2021 08:46
«Βάφομαι και βάζω μίνι από τα 17 μου» - Η Ματίνα Παγώνη για… τον άλλο της εαυτό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ματίνα Παγώνη έχει απασχολήσει πολλές φορές για τις απόψεις της σχετικά με τον κορωνοϊό, με την πρόεδρο των νοσοκομειακών γιατρών Ελλάδας να απαντά μέσω της εκπομπής «Μεσάνυχτα» της Ελεονώρας Μελέτη στους επικριτές της, ενώ παρουσιάζει… έναν άλλο εαυτό με μίνι και μακιγιάζ από τα 17 της χρόνια, όταν ζούσε στην Επαρχία.

«Είναι απλά τα πράγματα… Όταν από 17 χρονών βάφεσαι, κυρία Μελέτη, δεν έχεις κανένα πρόβλημα. Σε πέντε λεπτά έχεις βαφτεί! Είναι μία μεγάλη εμπειρία αυτό. Πάντα βαφόμουν. Επειδή ήμουν σε μια επαρχία και, όπως καταλαβαίνεται, τα πράγματα εκεί δεν είναι όπως είναι στην Αθήνα, αλλά περιορισμένα. Εγώ βέβαια όλα αυτά τα είχα ξεπεράσει λέγοντας πως ήμουν πολύ καλή μαθήτρια, άριστη άρα μπορώ να κάνω και κάποια πράγματα που μου αρέσουν».

Και συνεχίζει «Είχα φορέσει τότε και μίνι φούστα και είχα κυκλοφορήσει! Αυτό μου άρεσε. Η μητέρα μου δεν είχε αντίδραση διότι ήξερε τι κάνω και που βρίσκομαι. Εμένα τα ωραία πράγματα όμως μου άρεσαν» συμπλήρωσε η γνωστή λοιμωξιολόγος, με την ίδια και τους συναδέλφους της να δίνουν το «πράσινο φώς» για τα νέα μέτρα.

Ματίνα Παγώνη βάψιμο

Ματίνα Παγώνη: Ο λόγος που δεν έκανε ποτέ παιδιά

«Είμαι πάρα πολλά χρόνια παντρεμένη. Ο άντρας μου είναι γιατρός και γνωριστήκαμε έτσι. Είμαι πάρα πολύ προσεχτική μέσα στο σπίτι. Πρέπει να είναι όλα τακτοποιημένα, να μη μετακινηθεί κάτι, μαγειρεύω μία ή δύο φορές την εβδομάδα».

Όσον αφορά τα παιδιά δηλώνει:

«Είναι ένα θέμα που δεν το έχω συζητήσει αλλά τώρα θα το πω. Όσον αφορά στα θέματα των παιδιών μου αρέσει να παίζω μαζί τους για λίγο, αλλά από εκεί και πέρα δεν μπορώ να κάνω περισσότερα πράγματα. Τα παιδιά έχουν πολύ μεγάλη ανάγκη τη μητέρα τους και πρέπει να είναι συνέχεια μαζί τους μέχρι να μεγαλώσουν. Επομένως, αν η μητέρα δεν έχει χρόνο, το να κάνεις ένα παιδί και το μεγαλώνουν οι παππούδες και οι γιαγιάδες ή μία γυναίκα, είμαι κάθετα αντίθετη. Μπορεί να μην είναι σωστή η δική μου άποψη, αλλά είμαι πάντα υπέρ αυτής της άποψης. Δεν είμαι αρεστή σε όλους, αλλά δεν με ενδιαφέρει. Κάνω την αυτοκριτική μου πολύ συχνά και θέλω να τα έχω καλά με τον εαυτό μου».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share