Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2021

«Μας πρόδωσαν οι...» - Σοκαρισμένοι Μάρκος Σεφερλής και Έλενα Τσαβαλιά

Τι αποκάλυψαν;

15 Ιανουαρίου 2021 07:45
«Μας πρόδωσαν οι...» - Σοκαρισμένοι Μάρκος Σεφερλής και Έλενα Τσαβαλιά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκαρισμένοι ήταν ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλιά, συγκινώντας με την κατάθεση ψυχής, που είχαν κάνει για την προσωπική και επαγγελματική τους ζωή, μιλώντας για τις προδοσίες, που έχουν βιώσει από ανθρώπους του χώρου τους.

Οι Μάρκος Σεφερλής και Έλενα Τσαβαλιά, ένα από τα πιο γνωστό και αγαπητά ζευγάρια της ελληνικής showbiz, μίλησε για την περίοδο της καραντίνας, για την κοινή τους πορεία στη ζωή και στο θέατρο, αλλά και για τις κριτικές που δέχτηκαν κατά καιρούς, με το σάλο παράλληλα να έχει επικρατήσει στην αρχή της σχέσης τους.

Μάρκος Σεφερλής-Έλενα Τσαβαλιά: Ο κριτικές και οι φιλίες στο θέατρο

Η συζήτηση πέρασε και στο είδος της επιθεώρησης, με τον Μάρκο Σεφερλή να λέει:

«Δεν τρώω ξύλο από το κοινό, που είναι πάρα πολύ μεγάλο, αλλά από ανώνυμους. Πίκρες από κριτικό δεν έχω δεχτεί. Από ανθρώπους που ξέρουν και γνωρίζουν είναι καλοδεχούμενες οι κριτικές».

«Ίσως όλο αυτό που έχει δεχτεί ο Μάρκος έχει να κάνει με το ότι κάνει αυτή τη δουλειά έχοντας κάτι που το έχουν χάσει, την αθωότητα και την ειλικρίνεια ενός παιδιού.

Ένα παιδί έχει στο μυαλό του ότι μπορεί να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα χωρίς να προσκυνήσει κανέναν, χωρίς βλάψει κανένα, χωρίς να εξαγοράσει κανένα, χωρίς να μπει σε καμία κλίκα», δήλωσε από τη μεριά της η Έλενα Τσαβαλιά για τον σύζυγό της, ενώ πρόσθεσε πως ξεχωρίζει τις κριτικές από το αν είναι κακόβουλες ή καλόβουλες και όχι αν είναι θετικές ή αρνητικές.

«Οι φιλίες από το θέατρο είναι ελάχιστες γιατί έχουμε πληγωθεί, έχουμε προδοθεί από ανθρώπους του χώρου και αποφασίσαμε ότι θα έχουμε πάρα πολύ λίγους ανθρώπους κοντά μας, έξω από το θέατρο».

Από τη μεριά του μιλώντας για τους σταθερούς συνεργάτες που έχει τόσα χρόνια, ο Μάρκος Σεφερλής είπε:

«Είμαστε μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό και ομάδα που κερδίζει δεν την αλλάζεις».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share