Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Έγκυος η Αθηνά Οικονομάκου: Περιμένει το δεύτερο παιδί της!

Σε πελάγη ευτυχίας η ηθοποιός και ο σύζυγός της!

14 Ιανουαρίου 2021 16:12
Έγκυος η Αθηνά Οικονομάκου: Περιμένει το δεύτερο παιδί της!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μόλις πριν από λίγα λεπτά η Αθηνά Οικονομάκου ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στo Instagram πως είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί.

Η αγαπημένη ηθοποιός και ο σύζυγός της, Φίλιππος Μιχόπουλος, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας καθώς η οικογένειά τους θα μεγαλώσει κατά ένα μέλος.

Η Αθηνά Οικονομάκου ανέβασε μία φωτογραφία με τον γιο της και στην λεζάντα έκανε την ανακοίνωση για το παιδάκι που περιμένει.

«Η ευτυχία και η εγκυμοσύνη μου δεν κρύβονται πια», έγραψε η ηθοποιός κάτω από την τρυφερή φωτογραφία της, ενώ και σε συνέντευξη που έδωσε πριν από λίγες μέρες αποκάλυψε πως θέλει πολύ ένα δεύτερο παιδάκι.

Έγκυος η Αθηνά Οικονομάκου: Περιμένει το δεύτερο παιδί της!

Πριν από λίγο καιρό η ηθοποιός είχε βρεθεί στο Pop Up και είχε μιλήσει για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού λέγοντας: «Θέλω πολύ να κάνω δεύτερο παιδί. Τον πρώτο καιρό δυσκολεύτηκα με τον μικρό γιατί άλλαξε όλη μου η ζωή. Το ήξερα, το ήθελα και ήταν απόφασή μας με τον άντρα μου αλλά δεν ξέρεις ποτέ τι περιμένεις, οπότε τον πρώτο καιρό ζορίστηκα. Καθώς περνά ο καιρός και αποδέχεσαι τη νέα συνθήκη, βρίσκεις τις ισορροπίες. Τώρα είμαι σε μια πολύ ισορροπημένη φάση στη ζωή μου που νιώθω ότι είμαι έτοιμη για δεύτερο παιδάκι»!

Με το καλό!

Πηγή: Youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share