Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2021

Βαριά «καμπάνα» πολλών χιλιάδων ευρώ σε Καρβέλα-Πάνια για το βρισίδι στους αστυνομικούς το 2008

Βαθιά το χέρι στην τσέπη!

14 Ιανουαρίου 2021 11:24
Βαριά «καμπάνα» πολλών χιλιάδων ευρώ σε Καρβέλα-Πάνια για το βρισίδι στους αστυνομικούς το 2008
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στις 12 Νοεμβρίου το 2008, ο Νίκος Καρβέλας οδηγούσε το τζιπ του με συνοδηγό την Αννίτα Πάνια όμως δεν σταμάτησε σε σήμα των τεσσάρων αστυνομικών για έλεγχο με αποτέλεσμα να ακολουθήσει κινηματογραφική καταδίωξης στη Λεωφόρο Βάρης-Κορωπίου.

Αννίτα Πάνια και Νίκος Καρβέλας

Και οι δυο πλευρές είχαν κινηθεί νομικά καταθέτοντας αγωγές και πλέον βγήκε η απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου και το ζευγάρι θα πληρώσει πρόστιμο 35.000 ευρώ! Πιο συγκεκριμένα θα πληρώσει 20.000 ευρώ για τους τρεις αστυνομικούς, 10.000 ευρώ για τον τέταρτο και 5.000 ευρώ για τη δικαστική δαπάνη. Παράλληλα, πανικός είχε επικρατήσει στο δρόμο με την Αννίτα Πάνια και τον Νίκο Καρβέλα, με τους δύο να φωνάζουν χωρίς να υπολογίζουν τον κόσμο, που τους κοιτούσε εμβρόντητος.

Σούσουρο με την Αννίτα Πάνια: Αυτός ο άνδρας της έβαλε «φωτιές» μετά τον Καρβέλα!

Ένας άνδρας έβαλε «φωτιές» στην Αννίτα Πάνια, και μάλιστα στον αέρα, μετά τον Νίκο Καρβέλα, με αποτέλεσμα να γίνει σούσουρο στη διάρκεια της εκπομπής της ξανθιάς παρουσιάστριας.

Συγκεκριμένα, στον αέρα βγήκε ο 50άρης Λάμπρος από τη Λειβαδιά και έκανε την παρουσιάστρια, την παρέα της, τους τηλεθεατές και το κοινό να «λιώσουν» στα γέλια.

Αννίτα Πάνια σχόλιο

Συγκεκριμένα, όταν η Αννίτα Πάνια, που πρόσφατα προχώρησε σε νέο «ξέσπασμα» για τον πρώην σύζυγό της, τον ρώτησε την ηλικία του και εκείνος απάντησε 50, η παρουσιάστρια τού είπε: «50; Ίσα είμαστε…»! Τότε ο Λάμπρος τής είπε: «Εσένα όμως Αννίτα δε σου φαίνεται καθόλου» και η Αννίτα του απάντησε: «Γιατί εσένα σου φαίνεται; Μήπως σε βλέπω;»! «Εσύ φαίνεσαι 18άρα», είπε ο Λάμπρος! «Έλα ρε συ Λάμπρο! Τρέλανέ μας, τρέλανέ μας» είπε με αμηχανία και χαρά η παρουσιάστρια.

Αποκαλύφθηκαν όλα στον αέρα για την Αννίτα Πάνια - Αυτό που έκρυβε αρκετό καιρό

Στην εκπομπή της στο Open η Αννίτα Πάνια έκανε μία αποκάλυψε που κανείς δεν περίμενε να ακούσει και συγκεκριμένα ο τηλεθεατής που είχε καλέσει στην εκπομπή.

Συγκεκριμένα στην εκπομπή της "Αννίτα Κοίτα" βγήκε στον "αέρα" ο 50άρης Λάμπρος από τη Λειβαδιά και έκανε την παρουσιάστρια, την παρέα της, τους τηλεθεατές και το κοινό να «λιώσουν» στα γέλια με την επική της ατάκα.

Η Αννίτα Πάνια τον ρώτησε την ηλικία του και εκείνος απάντησε 50, με την παρουσιάστρια να του λέει: «50; Ίσα είμαστε…»! Τότε ο Λάμπρος τής είπε: «Εσένα όμως Αννίτα δε σου φαίνεται καθόλου» και η Αννίτα του απάντησε: «Γιατί εσένα σου φαίνεται; Μήπως σε βλέπω;»! «Εσύ φαίνεσαι 18άρα», είπε ο Λάμπρος! «Έλα ρε συ Λάμπρο! Τρέλανέ μας, τρέλανέ μας» είπε με αμηχανία και χαρά η παρουσιάστρια.

Δείτε το βίντεο από το 1:40:20 με την απίστευτη στιγμή:

Τα έπαιξε η Αννίτα Πάνια! Αυτός ο καλεσμένος την έκανε να σαστίσει (Video)

Ένας ιδιαίτερος καλεσμένος έκανε την Αννίτα Πάνια να σαστίσει κατά τη διάρκεια μιας εκπομπής στον... αέρα του OPEN. Μάλιστα, η όμορφη παρουσιάστρια δεν ήξερε πως να αντιδράσει.

«Έχεις κάτι το πολύ αινιγματικό. Είσαι μυστηριώδης τύπος», ήταν κάποιες από τις ατάκες της ξανθιάς παρουσιάστριας προς τον καλεσμένο. Πάντως, ο τελευταίος υποστήριξε πως στόχος του ήταν να βρει μία... τροφαντή κοπέλα.

Δείτε το βίντεο μετά το 2:49:00:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share