Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Μεγάλη κίνηση βοηθείας από τον Γιάννη Πάριο: Έδωσε τα χρήματα από τον δίσκο του για δύο κρεβάτια ΜΕΘ

Ένα μεγάλο παράδειγμα από έναν μεγάλο καλλιτέχνη

13 Ιανουαρίου 2021 17:34
Μεγάλη κίνηση βοηθείας από τον Γιάννη Πάριο: Έδωσε τα χρήματα από τον δίσκο του για δύο κρεβάτια ΜΕΘ

Γιάννης Πάριος: Με την κατάσταση του κορωνοϊού να είναι σε αρκετά κρίσιμο σημείο στην Ελλάδα και τα νοσοκομεία να γεμίζουν διαρκώς, ο Γιάννης Πάριος πρόσφερε και εκείνος όπως μπορούσε μία μεγάλη βοήθεια. Επίσης δείτε την συγκινητική ανάρτηση που είχε κάνει με τους γιους του πριν λίγες μέρες στα social media.

Συγκεκριμένα ο γνωστός τραγουδιστής Γιάννης Πάριος προχώρησε σε μία μεγάλη κίνηση για να βοηθήσει και εκείνος με τον δικό του τρόπο στη μάχη κατά του κορωνοϊού.

Πρόσφερε χρήματα από τον δίσκο του ο Γιάννης Πάριος.

Γιάννης Πάριος: Η μεγάλη κίνηση που έκανε

Ειδικότερα ο Γιάννης Πάριος, προχώρησε σε μία κίνηση ανθρωπιάς καθώς έδωσε τα έσοδα από τον νέο του δίσκο προκειμένου να αγοραστούν δύο κρεβάτια ΜΕΘ που θα ενισχύσουν το σύστημα υγείας.

Ο τραγουδιστής θέλησε να κάνει τη συγκεκριμένη κίνηση με σκοπό να βοηθήσει όσο μπορεί από τη δική του μεριά στην μάχη που δίνει η χώρα με τον κορωνοϊό, καθώς είναι πολύ ευαισθητοποιημένος σε θέματα υγείας.

Για κρεβάτια ΜΕΘ έδωσε χρήματα ο Γιάννης Πάριος.

Οι δηλώσεις του που σοκάρουν

Μάλιστα, στις δηλώσεις που έκανε τόνισε πως ιδανικά θα ήθελε να είναι αχρείαστα τα συγκεκριμένα κρεβάτια.

«Εύχομαι να είναι πάντα τα κρεβάτια που φέραμε για τη ΜΕΘ άδεια. Να μην είναι κανείς πάνω. Μακάρι να ήταν όρθιοι και να μην έρχονταν ποτέ. Εύχομαι υγεία για όλους. Μακάρι να μη χρειαστεί οι άλλοι καλλιτέχνες να μιμηθούν το παράδειγμά μου, αλλά αν χρειαστεί, μακάρι να το κάνουν…» είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: youweekly.gr

Δημόσια έκκληση από τη Σοφία Αλιμπέρτη - "Στηρίζω..."

Η Πάρος έχει γίνει ο μόνιμος τόπος κατοικίας της Σοφίας Αλιμπέρτη, η οποία ζει εκεί τις περισσότερες μέρες του χρόνου. Η αγαπημένη ηθοποιός, μάλιστα, στηρίζει τον τόπο της με όποιον τρόπο μπορεί.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός και μητέρα δύο αγοριών από το γάμο της με τον Γιάννη Πάριο, δραστηριοποιείται στο κυκλαδίτικο νησί και ενισχύει με κάθε τρόπο την τοπική κοινωνία.

Με μια ανάρτησή της στο Instagram, στέλνει το δικό της μήνυμα εν μέσω lockdown, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία με φίλες της. Στη λεζάντα γράφει: "Στηρίζω τους ανθρώπους που ακολουθούν την καρδιά τους!!!Στηρίζω τους ανθρώπους που η τέχνη τους λειτουργεί ευεργετικά στην ψυχή μου!!!" Μιας και αναφερθήκαμε στην αγαπημένη ηθοποιό, διαβάστε εδώ μια αποκάλυψη που είχε κάνει!

Δείτε τη φωτογραφία:

Σοφία Αλιμπέρτη Instagram

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share