Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Θέμης Κανέλλος: Έκανε... έρωτα και λίγο μετά ανέβασε φωτογραφία στο Instagram

Όντως τώρα;

13 Ιανουαρίου 2021 12:59
Θέμης Κανέλλος: Έκανε... έρωτα και λίγο μετά ανέβασε φωτογραφία στο Instagram
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Θέμης Κανέλλος κάνει πολύ συχνά τολμηρές αναρτήσεις στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και αυτή τη φορά, δε δίστασε να ανεβάσει και μία φωτογραφία που τράβηξε στο κρεβάτι του, λίγο αφού έκανε έρωτα!

Ο πολυσυζητημένος παίκτης του Big Brother είναι εξαιρετικά ενεργός στα social media από την πρώτη κιόλας που αποχώρησε από το ριάλιτι.

Αφού λοιπόν, μίλησε για τη μητέρα του -δείτε εδώ όσα είπε ο Θέμης Κανέλλος- ανέβασε μία φωτογραφία στην οποία ποζάρει λίγο μετά την ερωτική πράξη!

Δείτε τη φωτογραφία και μόνοι σας:

Θέμης Κανέλλος

Θέμης Κανέλλος: Μετά τα ρουφήγματα… ήρθαν τα μπότοξ για τον Θέμη - Η απίθανη εικόνα του μετά το ριάλιτι

Ο Θέμης Κανέλλος παραμένει ένα από τα άτομα, που απασχολούν ιδιαίτερα μετά την παρουσία τους στο Big Brother, με τον παίκτη του «Μεγάλου Αδελφού» να προσφέρει πάντα ένα λόγο, για να συμβεί αυτό.

Ο ίδιος επιχειρεί πολύ ορθά να προωθήσει και να υπερασπιστεί την ταυτότητά του σε μια σκληρή κοινωνία, κάτι που έκανε με αξιοπρέπεια στο σπίτι του «Μεγάλου Αδελφού» και συνεχίζει μετά την έξοδό του από αυτό. Ο ίδιος δεν έκρυψε τα… ρουφήγματά του στο λαιμό, ενώ μια νέα εικόνα του κυκλοφόρησε με αφορμή την ερώτηση για τα μπότοξ.

«Το μπότοξ κάνει καλό»

Ο Θέμης επεσήμανε, ότι έχει προχωρήσει σε τέτοιες επεμβάσεις, παρότι είναι 18 ετών, προκειμένου να νιώσει καλύτερα με τον εαυτό του, το πρόσωπο και το σώμα του, απαντώντας έτσι σε κάθε κακόβουλο σχόλιο και επισημαίνοντας, ότι για διαφορετικούς λόγους, το μπότοξ είναι κάτι καλό για την υγεία μας.

Πηγή: Youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share