Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Η 15χρονn Βίκυ Καγιά στην αγκαλιά του Λευτέρη Πανταζή (Video)

Η ανάρτηση του ΛεΠα στο Instagram

13 Ιανουαρίου 2021 11:05
Η 15χρονn Βίκυ Καγιά στην αγκαλιά του Λευτέρη Πανταζή (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Βίκυ Καγιά: Ένα σπάνιο στιγμιότυπο από τα γυρίσματα του βίντεο κλιπ της μεγάλης επιτυχίας του «Το ωραιότερο πλάσμα του κόσμου” στο οποίο είχε δίπλα του την τότε ανερχόμενη Βίκυ Καγιά μοιράστηκε με τους ακολούθους του ο Λευτέρης Πανταζής.

Τότε η πανέμορφη Καγιά πήγαινε σχολείο ακόμα και ήταν μόλις 15 ετών όταν πρωταγωνίστησε στο videoclip του τραγουδιού. «Από τα γυρίσματα του βιντεο κλιπ «Το ωραιότερο πλασμα του κοσμου» με την Βίκυ Καγιά ❤️❤️❤️».

Βίκυ Καγιά: Η ανάρτηση του Λευτέρη Πανταζή στο Instagram:

Σε παλαιότερη συνέντευξή της, η Βίκυ Καγιά είχε πει ότι εκείνη την περίοδο, οι καθηγητές και οι συμμαθητές της στο σχολείο πίστευαν ότι είχε σχέση με τον Λευτέρη Πανταζή. Όσο για τον ίδιο τον Λευτέρη Πανταζή, ο οποίος πρόσφατα δήλωσε ότι έχει πάει με πάνω από 4.000 γυναίκες, έχει πει για τη συγκεκριμένη συνεργασία του με τη Βίκυ Καγιά:

«Είμαι τυχερός που την άγγιξα. Το ωραιότερο πλάσμα για όλο τον κόσμο ήταν αυτή. Έκανε καριέρα στο εξωτερικό. Είναι φίλη μου, νομίζω αυτό που κάνει τώρα της πάει πάρα πολύ. Να έχει πάντα επιτυχίες, την οικογένειά της. Τότε ήταν 15 χρονών και όταν είχε έρθει όλο το συνεργείο είχε τρελαθεί.

Πανέξυπνη, φωτισμένη και λέω αυτό το κορίτσι θα κάνει μεγάλη καριέρα και δεν έπεσα έξω. Ήταν επαγγελματίας, η μαμά από πάνω βέβαια να την προστατέψει. Ήρθε, μας τρέλανε κι έφυγε”.

Άφωνη η Βίκυ Καγιά με την Εριέττα του Bachelor - Δεν θα την αναγνώριζε ούτε η ίδια! (Video)

Η Εριέττα Παπαγιώτη υπήρξε μία από τις πιο πολυσυζητημένες παίκτριες του "Bachelor", αν και δεν κατάφερε να φτάσει μέχρι τον ημιτελικό και τον τελικό του ριάλιτι του Alpha.

Παρόλο που δεν κέρδισε την καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου, έλαβε διασημότητα και έγινε αγαπητή στους τηλεθεατές, κυρίως για το εντυπωσιακό παρουσιαστικό της και τις αξιομνημόνευτες ατάκες της. Η "βασιλική κόμπρα", όπως αυτοαποκαλείτο η Εριέττα, είχε κάνει εμφάνιση στην τηλεόραση και στο παρελθόν, πολύ πριν από το "Bachelor".

Συγκεκριμένα, η 21χρονη είχε λάβει μέρος στο "Shopping Star" με τη Βίκυ Καγιά πριν 2 χρόνια, ωστόσο, ήταν πολύ διαφορετική, τόσο στην εξωτερική εμφάνισή της όσο και στο στιλιστικό κομμάτι, καθώς τα ρούχα που είχε επιλέξει ήταν πολύ "καθωσπρέπει". Η Βίκυ Καγιά της είχε επισημάνει τότε πως το φόρεμα που επέλεξε ήταν πολύ μεγαλίστικο για την ηλικία της.

Παράλληλα δείτε και την Βίκυ Καγιά να διαφημίζει πακοτίνια σε ηλικία 16 ετών! Δες το ΒΙΝΤΕΟ και θα μείνεις κάγκελο

Δείτε το βίντεο:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share