Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Με απάτησε με τον...» - Σοκαρισμένη η Έλενα Τσαβαλιά με τον Μάρκο Σεφερλή

Τι αποκάλυψε ο ηθοποιός;

12 Ιανουαρίου 2021 18:19
«Με απάτησε με τον...» - Σοκαρισμένη η Έλενα Τσαβαλιά με τον Μάρκο Σεφερλή
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκαρισμένη έμεινε η Έλενα Τσαβαλιά με τον Μάρκο Σεφερλή, με τον αγαπημένο ηθοποιό να πραγματοποιεί μια δυσάρεστη αποκάλυψη, σχετικά με τη σχέση του, που… τον πρόδωσε με έναν συμπρωταγωνιστή τους.

Ο αγαπημένος μας ηθοποιός, ο πιο γλυκός πρωταγωνιστής έπαθε ό, τι παθαίνουν πολλοί που χτίζουν τα όνειρα μιας ευτυχισμένης οικογενειακής ζωής σε μία σχέση και αίφνης διαπιστώνουν πως ήταν… παλάτια στην άμμο.

Πότε έγινε η απίστευτη αποκάλυψη; Μέσα από την εκπομπή «Mega με Μία» ο Μάρκος Σεφερλής με αφορμή διάσημη παρουσιάστρια που για 6 μήνες συμπαρουσίαζε καθημερινά 3ωρη εκπομπή με τον άνδρα της, ενώ ήταν χωρισμένοι, αποφάσισε να θυμηθεί και αυτός τα παλιά, ενώ μια άλλη είδηση «συντάραξε» τον ίδιο και τη σύζυγό του.

Έτσι ανέφερε ότι εν γνώση του για 3 μήνες έπαιζε στην ίδια θεατρική παράσταση μαζί με την πρώην γυναίκα του και τον εραστή της. Οι νεότεροι που δεν θυμούνται και πολλοί αξίζει να μάθουν την ενδιαφέρουσα ιστορία,που είχε ταράξει τη showbiz πριν περίπου 12 χρόνια.

Μάρκος Σεφερλής: Η αποκάλυψη για την απιστία που «τάραξε» τη showbiz

Ο Μάρκος Σεφερλής ήταν παντρεμένος με την ηθοποιό Έλσα Μιχαλακοπούλου και μάλιστα πρωταγωνιστούσαν και οι 2 τόσο στην τηλεόραση όσο και στο θέατρο μαζί. Μάλιστα ο δημοφιλής κωμικός ήταν τόσο ερωτευμένος που για εκείνη είχε ξοδέψει ένα μεγάλο μέρος των χρημάτων που έβγαζε εκείνη την εποχή.Κανείς δεν θα ξεχάσει τη βίλα που της είχε αγοράσει αξίας 600.000,την οποία μάλιστα έχασε το 2011.

Ο κουμπάρος τους ήταν ο πολύ καλός φίλος του Μάρκου και ηθοποιός Νίκος Ασημάκης. Αυτός ο κουμπάρος-φίλος θα ήταν το 2003 το τρίτο πρόσωπο στη σχέση του ζευγαριού. Κατά τη διάρκεια της παράστασης «Χάπι Εντ», η Έλσα Μιχαλακοπούλου και ο Νίκος Ασημάκης είχαν συνάψει παράνομη σχέση και μέσα σε λίγους μήνες έγινε γνώστης ο Μάρκος Σεφερλής.

Ο παρουσιαστής αποφάσισε να μη διαλύσει την παράσταση και συνέχιζαν και οι τρεις να μοιράζονται την ίδια σκηνή.Το διαζύγιο άργησε να έρθει 6 ολόκληρα χρόνια.Όταν ήρθε λοιπόν ο ηθοποιός κατάφερε να παντρευτεί την Έλενα Τσαβαλιά,που σίγουρα αυτή αποδείχτηκε η γυναίκα της ζωής του.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share