Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Μαρία Μπεκατώρου: Αγνώριστη η παρουσιάστρια (Video)

Μας «πάγωσε» η εικόνα της

11 Ιανουαρίου 2021 16:59
Μαρία Μπεκατώρου: Αγνώριστη η παρουσιάστρια (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Μαρία Μπεκατώρου έχει επιστρέψει με νέο look στο Still Standing για τη νέα χρονιά. Η όμορφη παρουσιάστρια εμφανίστηκε αδύνατη και με νέο look στην εκπομπή. Παράλληλα, η Μαρία Μπεκατώρου στο παρελθόν είχε δώσει μια συνέντευξη και είχε αναφερθεί στη ευτυχία της ζωής της. Τι είχε αποκαλύψει η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1;

Όπως ανέφερε σε παλαιότερη συνέντευξη της κατά τη διάρκεια της καραντίνας έκανε συνολικά την ημέρα 15 χιλιόμετρα και έχασε 6 – 7 κιλά. «Το μυστικό είναι ότι έτρωγα λίγο! Έκοψα τα γλυκά, τα γαλακτοκομικά. Το πήρα απόφαση ξαφνικά γιατί δεν θέλω πολύ πίεση, πρέπει να νιώθω έτοιμη. Τώρα τρώω κανονικά, θα φάω γλυκό μια φορά την εβδομάδα αλλά τότε που τα έχασα τα κιλά, έτρωγα λίγο.

Η ανανεωμένη εμφάνιση της Μαρίας στο πρώτο Still Standing της χρονιάς:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ANT1 (@ant1tv)

Σοκ: Η φωτογραφία της Μαρίας Μπεκατώρου που κάνει το γύρο του διαδικτύου

Δεν έχει κρύψει πως η εικόνα της είναι κάτι που την απασχολεί γι΄αυτό και φροντίζει πάντα να έχει μια προσεγμένη εμφάνιση. Όμως αυτή τη φορά η αλήθεια είναι πως το παράκανε.

Ο λόγος για την Μαρία Μπεκατώρου, η οποία ξάφνιασε τους διαδικτυακούς της φίλους ποστάροντας στο instagram μια φωτογραφία της στην παραλία με μακιγιάζ γεμάτο φίλτρα.

Τόσα φίλτρα που θόλωσε όλο το διαδίκτυο. «Πρωινο μακιγιαζ ….παραλίας ….», έγραψε στη λεζάντα με μπόλικη δόση χιούμορ.

Ωστόσο η γνωστή παρουσιάστρια πρόσφατα ξέσπασε σε κλάματα δείτε τι της συνέβη.

Η φωτογραφίας της Μαρίας Μπεκατώρου που έχει προκαλέσει πανικό στα social media

Σκληρές εικόνες: Η Μαρία Μπεκατώρου δεν μπορεί να σταματήσει από την απώλεια βάρους!

Μαρία Μπεκατώρου: Δεν μπορεί να σταματήσει την απώλεια βάρους! Τον περασμένο Φεβρουάριο Όπως είπε και η ίδια η Μαρία Μπεκατώρου, έχασε σχεδόν εννιά κιλά και αυτό είναι κάτι που θέλει να διατηρήσει στην εικόνα της μιας και της αρέσει πολύ. Ομως μας προειδοποιεί πως ο τρόπος που τα χάνει ειναι λάθος…

Η Μαρία Μπεκατώρου δεν δίστασε να πει πως όλο αυτό προέκυψε τυχαία επειδή δεν προλάβαινε να φάει λόγω των πολλών υποχρεώσεων που είχε αλλά ακολουθεί πλέον συγκεκριμένη διατροφή για να διατηρηθεί σε αυτό το βάρος, μιας και πλέον της αρέσει πολύ η εικόνα της!

Όπως ανέφερε η μάλιστα, έχει υπάρξει το ίδιο αδύνατη στην ηλικία των 20, με το αποτέλεσμα αυτό που έχει καταφέρει να της αρέσει πολύ, μιας και πλέον μπορεί να φοράει ό,τι θέλει και της αρέσει.

Μαρία Μπεκατώρου αδύνατη

νευρική ανορεξία Μπεκατώρου

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share