Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Η Ολυμπία Χοψονίδου μας δείχνει το δωμάτιο των 6 παιδιών της - Γεμάτο κουκέτες!

Δε φαντάζεστε πώς έχει φτιάξει το δωμάτιο των παιδιών της!

11 Ιανουαρίου 2021 13:10
Η Ολυμπία Χοψονίδου μας δείχνει το δωμάτιο των 6 παιδιών της - Γεμάτο κουκέτες!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλης έχουν αναλάβει εξ ολοκλήρου την ανατροφή των παιδιών και είναι πολύ υπερήφανοι γι' αυτό. Οι δυο τους έχουν αποκτήσει 6 πανέμορφα παιδιά, ενώ πριν λίγο καιρό το μοντέλο, απάντησε στο ενδεχόμενο ενός 7ου.

Μάλιστα, η Χοψονίδου που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media έκανε Q and A στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε και για το αν έχει βοήθεια όταν κοιμίζει τα παιδία της με την απάντησή της να είναι αρνητική λέγοντας ότι "δεν υπάρχει άλλος! Ή εγώ ή ο Βασίλης και καμιά φορά η θεία Βαλέρια Χοψονίδου, αν κάτσει μέχρι αργά!" και συνόδευσε την απάντησή της με μία φωτογραφία από το δωμάτιο των παιδιών.

Δείτε τη φωτογραφία:

Ολυμπία Χοψονίδου δωμάτιο παιδιών

Ολυμπία Χοψονίδου: Η ατάκα του Σπανούλη για τη σύζυγό του που θα συζητηθεί!

Μια απίστευτη απάντηση έδωσε ο Βασίλης Σπανούλης, σε ερώτηση που δέχθηκε για το 6ο παιδί, τονίζοντας ότι... τελείωσε με την Ολυμπία Χοψονίδου.

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού, μετά τη γέννηση ακόμη ενός μέλους της οικογένειας, ανέφερε πως μάλλον πρέπει... να σταματήσει το ζευγάρι να κάνει παιδιά, απαντώντας με έναν τρομερά χιουμοριστικό τρόπο, ότι μετά από αυτή την ισοπαλία, ο ίδιος και η Χοψονίδου πρέπει να κοιμούνται σε χωριστά κρεβάτια, σε ερώτηση που του έγινε από την εκπομπή «Στην Φωλιά των Κου Κου» στο STAR.

«Έκτο. Οι κόρες και οι γιοί μας είναι 3-3. Ισοπαλία, το λήγουμε. Όλα καλά πήγαν στην γέννα. Η Ολυμπία γέννησε με καισαρική, δεν ήμουν μέσα. Είχα προπόνηση, ήρθα, είδα τη νεογέννητη και ξαναπήγα. Έχουμε κάνει χιλιόμετρα», ανέφερε αρχικά ο Βασίλης Σπανούλης.

Στη συνέχεια ο Βασίλης Σπανούλης στάθηκε στη δύναμη της γυναίκας του: «Συγχαρητήρια στην Ολυμπία που αντέχει. Εγώ είμαι ευτυχισμένος. Τα παιδιά είναι ευλογία και θα κάνουμε ότι καλύτερο για να τα αναθρέψουμε όσο καλύτερα μπορούμε».

Φυσικά ρωτήθηκε αν θα υπάρξει και 7ο παιδάκι στην οικογένεια, λέγοντας: «Σταματάμε. Το λήγουμε εδώ, ούτε παράταση, ούτε τίποτα. Τώρα από μακριά, σε διαφορετικά δωμάτια. Μας αρέσουν τα παιδιά, η μεγάλη οικογένεια. Τον επόμενο τίτλο εννοείται θα τον αφιερώσω στο νεογέννητο. Το δωμάτιο δεν είναι έτοιμο. Κάτι έχουμε σκεφτεί, αλλά δεν έχουμε αποφασίσει. Το κάθε παιδί μας θα ακολουθήσει τον δρόμο του, ό,τι αγαπάει και εμείς θα είμαστε πάντα δίπλα. Υγεία εύχομαι σε όλο τον κόσμο, αγάπη και υπομονή για ότι δεν έρχεται, υπομονή για να το αλλάξουμε».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share