Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Χώρισε άρον άρον με την Χρύσα Μιχαλοπούλου (Video)

Τι συνέβη ανάμεσα τους

11 Ιανουαρίου 2021 13:04
Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Χώρισε άρον άρον με την Χρύσα Μιχαλοπούλου (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Χώρισαν πριν καλά καλά γίνουν ζευγάρι ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η Χρύσα Μιχαλοπούλου! Οι φήμες και τα δημοσιεύματα το τελευταίο διάστημα ήθελαν τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να είναι ερωτευμένος με ηθοποιό από τη δημοφιλή σειρά Άγριες Μέλισσες. Ο λόγος για την καλλονή Χρύσα Μιχαλοπούλου, η οποία ενσαρκώνει την Ζωρζέτ και φημολογείται πως εδώ και έναν χρόνο διατηρεί σχέση με τον γοητευτικό σεφ και κριτή του Masterchef.

O φωτογραφικός φακός τους είχε απαθανατίσει μαζί σε εξόδους ενώ όταν ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είχε ερωτηθεί για αυτή τα δημοσιεύματα, απάντησε παροτρύνοντας τους δημοσιογράφους να ρωτήσουν την ηθοποιό. Το πρωί της Δευτέρας ωστόσο, μέσα από τη “Φωλιά των Κου-Κου” έγινε μια νέα αποκάλυψη. Επίσης, ακόμη ένας χωρισμός «βόμβα» έχει ταράξει την ελληνική showbiz και είναι αλήθεια πως δεν περιμέναμε καθόλου να ακούσουμε την συγκεκριμένη είδηση!

Το φημολογούμενο ειδύλλιο ανάμεσα στους δυο φαίνεται να μην περνά και την καλύτερή του φάση αφού όπως αποκαλύφθηκε μέσα από την πρωινή εκπομπή του Star οι δυο τους έχουν σταματήσει να ακολουθούν ο ένας τον άλλο ενώ πριν συνήθιζαν να κάνουν Like ο ένας στις αναρτήσεις του άλλου.

Δες στο παρακάτω βίντεο όλο το ρεπορτάζ:

Αντίστροφη μέτρηση για το Λεωνίδα Κουτσόπουλο

Αντίστροφη μέτρηση όπως φαίνεται έχει ξεκινήσει για το Λεωνίδα Κουτσόπουλο και όλοι περιμένουν εν αγωνίως το... αποτέλεσμα. Τι συνέβη με το διάσημο σεφ;

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος εν καιρό καραντίνας αποφάσισε να ασχοληθεί με την άλλη του μεγάλη αγάπη εκτός της μαγειρικής, τη μουσική και να φτιάξει ένα δικό του διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό. Μετά από μήνες απουσίας από τα... ερτζιανά και τα ραδιοφωνικά μικρόφωνα ο σεφ σήμερα θα κάνει και πάλι μια εκπομπή για να μοιραστεί με όλους τους φίλους του τις αγαπημένες του μουσικές.

Για αυτή την πρώτη εκπομπή είναι ιδιαίτερα ευτυχής ο σεφ και αυτό φαίνεται από το story που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram στο οποίο μάλιστα έχει βάλει και αντίστροφη μέτρηση που μετράει μέχρι και τα δευτερόλεπτα για να ξεκινήσει η εκπομπή του.

Δείτε εδώ την ανάρτησή του:

Κουτσόπουλος Instagram

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share