Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

"Υποφέρω!": Δραματικές στιγμές για την Αθηνά Ωνάση

Τι συνέβη στη χρυσή κληρονόμο;

10 Ιανουαρίου 2021 09:39
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συγκλονίζει η Αθηνά Ωνάση για ένα αγαπημένο της πρόσωπο, για το οποίο είπε πως ακόμη και σήμερα της λείπει αφόρητα, τονίζοντας πως έχει υποφέρει αρκετά στη ζωή της από αυτήν την απώλεια.

Παρά το γεγονός, ότι κατά καιρούς δημοσιεύματα του διεθνούς Τύπου εμφανίζουν τη "χρυσή κληρονόμο" σκληρή και απρόσωπη και με διάθεση να ξεκόψει κάθε είδους δεσμό με τους Ωνάσηδες, η αλήθεια είναι τελείως διαφορετική.

Πίσω από τη μάσκα της σκληρής και άτεγκτης γυναίκας βρίσκεται ένα τρυφερό κορίτσι, που δεν του λείπει τίποτα περισσότερο στον κόσμο από τη μητρική στοργή. Αυτή που έχασε με τραγικό τρόπο στην ηλικία των 4 ετών. Ένα γεγονός που στοίχειωσε όλη τη ζωή της -διαβάστε εδώ περισσότερα για το θάνατο της μητέρας της-.

 Αθηνά Ωνάση

Χαρακτηριστικό είναι αυτό που αναφέρουν κάποιοι που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα γύρω από τη ζωή της Αθηνάς, ότι ακόμα και σήμερα η χρυσή κληρονόμος επαναλαμβάνει τη φράση "Ήθελα η μητέρα μου να ήταν εδώ"!

Πριν από δυο χρόνια σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις της η Αθηνά Ωνάση, είχε δηλώνει στην ιταλική έκδοση του Vanity Fair: "Εύχομαι η μητέρα μου να ήταν εδώ και να με έβλεπε, θα ήταν χαρούμενη για μένα. Ήθελα τη μητέρα μου πλάι μου. Το σπίτι μου είναι γεμάτο φωτογραφίες και πράγματα που της ανήκουν. Πώς θα μπορούσα να την ξεχάσω;

Για μένα η Χριστίνα Ωνάση είναι παράδειγμα και οδηγός του μυαλού μου. Έχω υποφέρει πολύ, αλλά τώρα είμαι ένας ευτυχισμένος άνθρωπος και είμαι σίγουρη πως η μητέρα μου με βλέπει από τον ουρανό", είχε εξομολογηθεί χαρακτηριστικά η κληρονόμος.

Αθηνά Ωνάση: Λίγα λόγια για την κληρονόμο

Γεννήθηκε στο Νεϊγύ του Σηκουάνα, στη Γαλλία. Τον Δεκέμβριο του 2005 παντρεύτηκε στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας, με τον συναθλητή της, ιππέα Αλβάρο Αλφόνσο ντε Μιράντα Νέτο. Το 2016 εμφανίστηκαν οι πρώτες πληροφορίες για το διαζύγιο μεταξύ των δύο ιππέων, με αυτές να επιβεβαιώνονται λίγο καιρό μετά -διαβάστε εδώ περισσότερα για το χωρισμό- .

ηλικία Αθηνάς Ωνάση

Μετά το θάνατο της μητέρας της μεγάλωσε με την οικογένεια του πατέρα της και της δεύτερης συζύγου του, Μαριάν "Γκάμπυ" Λαντχάγκε, μοντέλο από τη Σουηδία και μητέρα τριών ακόμα παιδιών του Ρουσσέλ. Παρακολούθησε βασική σχολική εκπαίδευση γαλλικού προτύπου στη Λωζάνη και ολοκλήρωσε το Μπακαλορεά το καλοκαίρι του 2003.

Πόσο ετών είναι; Η Αθηνά Ωνάση γεννήθηκε στις 29 Ιανουαρίου το 1985 που σημαίνει ότι σε λίγες ημέρες θα σβήσει 36 κεράκια! Η αλήθεια είναι πως δεν της φαίνεται.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share