Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σπύρος Παπαδόπουλος: Σε μοναστήρι ο παρουσιαστής! (Video)

Αποκαλύψεις «φωτιά»

9 Ιανουαρίου 2021 19:18
Σπύρος Παπαδόπουλος: Σε μοναστήρι ο παρουσιαστής! (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σπύρος Παπαδόπουλος: Είναι ένας από τους πιο γνωστούς παρουσιαστές της ελληνικής τηλεόρασης, ενώ συνεχίζει να παίζει σε παραστάσεις και σε σειρές. Έχει στο βιογραφικό του δεκάδες συμμετοχές στα κινηματογραφικά και θεατρικά δρώμενα. Όμως, ο γνωστός ηθοποιός, όπως έχει αποκαλύψει σε παλιότερες συνεντεύξεις του, στη ζωή του έχει κάνει κι άλλες δουλειές. Παράλληλα, διαβάστε το άγριο παρασκήνιο του χωρισμού του.

Όχι μία και δύο, αλλά 36! Όταν ήταν νεαρός λόγω φτώχειας, αναγκάστηκε να περάσει από διάφορα επαγγέλματα για να μπορέσει να επιβιώνει. Σε συνέντευξή του έχει δηλώσει ότι ανάμεσα στις δουλειές που έχει κάνει ήταν το πέρασμά του από την ταβέρνα «Νότης» στην Καλλιθέα και στο σινεμά «Λούσυ» στον Κορυδαλλό.

«36 δουλειές έχω αλλάξει. Έχω αλλάξει 36 επαγγέλματα. Όταν δούλευα σε τρία εργοστάσια ή τρεις ταβέρνες τα μετράω σαν ένα», είπε ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

Στην ίδια συνέντευξη είχε αναφερθεί και στη διαμονή του σε μοναστήρι. «Έχω μείνει σε μοναστήρι στη Νάξο, στον Άγιο Ιωάννη τον Χρυσόστομο, λόγω των γνωστών συνθηκών, με έστελνε η μητέρα μου κάποια καλοκαίρια, γιατί εκείνη δούλευε, για να τρώω καλύτερα, να τρώω αυγά φρέσκα και διάφορα». Ο γνωστός ηθοποιός εξήγησε ότι θαυμάζει όσους ανθρώπους πιστεύουν χωρίς όμως ο ίδιος να είναι θρήσκος.

Επίσης, σε εκείνη τη συνέντευξη ο παρουσιαστής και ηθοποιός είχε μιλήσει και για τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο. «O καρκίνος τη δουλειά του και εγώ τη δική μου. Έχω δουλειές τώρα δεν μπορώ να ασχοληθώ. Δεν σοκαρίστηκα όταν έμαθα για τον καρκίνο. Ο γιατρός μου μου το είπε λίγο χοντρά. “Αν δεν έχει διηθήσει την κάψα θα πας καλά, αν την έχει διηθήσει δύο τρεις μήνες το πολύ και έφυγες” έτσι μου το είπε. Είπα ΟΚ μέχρι εδώ ήτανε», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share