Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Συγγραφέας θεωρεί ότι οι γυναίκες στα 50 είναι «πολύ γερασμένες» για να τις ερωτευτεί

Θύελλα αντιδράσεων με τον μισογυνισμό του

9 Ιανουαρίου 2021 14:12
Συγγραφέας θεωρεί ότι οι γυναίκες στα 50 είναι «πολύ γερασμένες» για να τις ερωτευτεί
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Το Γαλλικό Marie Claire στο τεύχος που κυκλοφορεί φιλοξένησε τη συνέντευξη του 52χρονου Γάλλου συγγραφέα Yann Moix (Γιαν Μουάξ) που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων με τον μισογυνισμό του, λέγοντας πως οι γυναίκες στα 50 είναι «πολύ γερασμένες» για να τις ερωτευτεί!

Εμείς, σας παραθέτουμε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη που έδωσε ο Yann Moix στη δημοσιογράφο Marianne Mairesse. Για να κρίνετε από μόνοι σας.

«Θα μπορούσατε να ερωτευτείτε μια 50άρα»

«Α, όχι αδύνατον. Δεν μου κάνουν οι 50άρες διότι είναι πολύ μεγάλες για να τις ερωτευτώ»

Δεν είναι κάπως φοβερό αυτό που λέτε;

«Λέω απλώς την αλήθεια».

Γιατί;

Γιατί έτσι.

Εξηγήστε μου

«Προτιμώ τα σώματα νεαρότερων γυναικών, αυτό εννοώ. Το σώμα μιας 25χρονης είναι εντυπωσιακό. Το σώμα μιας 50χρονης δεν είναι καθόλου εντυπωσιακό. Ίσως όταν γίνω 60 να μου φαίνονται νέες οι πενηντάρες. Για μένα οι 50άρες είναι απλώς αόρατες . Εντάξει, δεν έχω κάποια εμμονή με τις 25άρες, θα μπορούσα να ερωτευτώ και μια σαραντάρα. Πάντως σε γενικές γραμμές, προτιμώ τις Ασιάτισσες, και συγκεκριμένα τις Κορεάτισσες, τις Κινέζες και τις Γιαπωνέζες. Είναι ίσως θλιβερό και υποτιμητικό για τις γυναίκες με τις οποίες βγαίνω, αλλά ο ασιατικός τύπος (γυναίκας) είναι ικανοποιητικά ωραίος, πληθωρικός και ανεξάντλητος για εμένα ώστε να μην ντρέπομαι».

Συγγραφέας Yann Moix

Αυτά μεταξύ άλλων ομολόγησε ο Yann Moix στη Marianne Mairesse. Τα σχόλιά του προκάλεσαν-όπως είναι φυσικό- οργισμένες αλλά και «πληρωμένες» αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου αρκετές γυναίκες άνω των 50 ανήρτησαν φωτογραφίες τους εκθέτοντας με αυτοπεποίθηση τα σώματά τους σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

Ο ίδιος ο Moix, πάντως, μετά το σάλο και απαντώντας στις οργισμένες αντιδράσεις που προκάλεσαν τα σχόλιά του, δεν φάνηκε να κάνει πίσω και δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό RTL ότι «δεν ευθύνεται» για το γούστο του στις γυναίκες

«Μου αρέσουν αυτές που μου αρέσουν και δεν χρειάζεται να απολογηθώ στο δικαστήριο των προτιμήσεων», είπε και στη συνέχεια αστειεύτηκε ότι προφανώς ούτε ο ίδιος είναι κελεπούρι. Ενώ, αυτά είναι τα πιο εκνευριστικά πράγματα που κάνουν οι άντρες στο κρεβάτι και όσο κι αν οι γυναίκες τους επισημαίνουν να τα σταματήσουν, εκείνοι… συνεχίζουν.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share