Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Αθηνά Ωνάση: Αυτή είναι η ηλικία της "χρυσής" κληρονόμου

Κι όμως! Δεν της φαίνεται!

9 Ιανουαρίου 2021 09:21
Αθηνά Ωνάση: Αυτή είναι η ηλικία της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Γνωρίζετε ποια είναι η ηλικία της Αθηνάς Ωνάση; Εμείς τη βρήκαμε και θα σας την αποκαλύψουμε παρακάτω. H κληρονόμος είναι η μοναδική απόγονος του μεγιστάνα Αριστοτέλη Ωνάση, κόρη της Χριστίνας Ωνάση (1950-88) και του τέταρτου συζύγου της, Τιερί Ρουσσέλ.

Γεννήθηκε στο Νεϊγύ του Σηκουάνα, στη Γαλλία. Τον Δεκέμβριο του 2005 παντρεύτηκε στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας, με τον συναθλητή της, ιππέα Αλβάρο Αλφόνσο ντε Μιράντα Νέτο. Το 2016 εμφανίστηκαν οι πρώτες πληροφορίες για το διαζύγιο μεταξύ των δύο ιππέων, με αυτές να επιβεβαιώνονται λίγο καιρό μετά -διαβάστε εδώ περισσότερα για το χωρισμό- .

ηλικία Αθηνάς Ωνάση

Μετά το θάνατο της μητέρας της μεγάλωσε με την οικογένεια του πατέρα της και της δεύτερης συζύγου του, Μαριάν "Γκάμπυ" Λαντχάγκε, μοντέλο από τη Σουηδία και μητέρα τριών ακόμα παιδιών του Ρουσσέλ. Παρακολούθησε βασική σχολική εκπαίδευση γαλλικού προτύπου στη Λωζάνη και ολοκλήρωσε το Μπακαλορεά το καλοκαίρι του 2003.

Ας πάμε όμως στο θέμα μας! Πόσο ετών είναι; Η Αθηνά Ωνάση γεννήθηκε στις 29 Ιανουαρίου το 1985 που σημαίνει ότι σε λίγες ημέρες θα σβήσει 36 κεράκια! Η αλήθεια είναι πως δεν της φαίνεται.

Αθηνά Ωνάση: Πήρε την εκδίκησή της από τον Αλβάρο - Δε φαντάζεστε με ποιον τρόπο!

Πριν λίγα χρόνια έγιναν το θέμα που απασχόλησε τα media παγκοσμίως και ακόμη συνεχίζουν να είναι στο επίκεντρο. Ο λόγος για την χρυσή κληρονόμο Αθηνά Ωνάση και τον πρώην σύζυγό της, Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο.

Το ζευγάρι χώρισε μετά από 11 χρόνια γάμου για απιστία, με αποτέλεσμα η Αθηνά να κλείσει για πάντα την πόρτα στον άλλοτε αγαπημένο της. Ακολούθησαν δεκάδες δημοσιεύματα και μια από τις πιο αμήχανες συναντήσεις του ζευγαριού σε ιππικούς αγώνες στο St Tropez. Από εκείνη τη στιγμή και έπειτα η Αθηνά απομονώθηκε και δεν ήθελε ούτε τυχαία να συναντηθεί με τον Αλβάρο.

Τότε, οι πρώτες συζητήσεις για το διαζύγιο δεν κύλησαν αρμονικά. Η Αθηνά Ωνάση είχε καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα για τα κοινά περιουσιακά τους στοιχεία και είχε ζητήσει να "παγώσουν" οι κοινοί τραπεζικοί λογαριασμοί τους. Ο Ντόντα όμως, δεν ήθελε να μείνει μόνο στους όρους του προγαμιαίου συμβολαίου και είχε ζητήσει πιο πολλά. Και το χάσμα ανάμεσά τους μεγάλωνε.

Αθηνά Ωνάση - Αλβάρο χωρισμός

Με αφορμή την τελευταία κόντρα υπήρξε και αγωνία για τη συμμετοχή του Ντόντα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Ο Βραζιλιάνος Πρωταθλητής της Ιππασίας, που έχει κατακτήσει πολλά μετάλλια ήταν ο πρώτος που ήθελε η Ολυμπιακή Ομάδα της χώρας του να συμμετάσχει στους αγώνες.

Όλα τα άλογα όμως, που ανήκουν στην οικογένεια και με τα οποία συμμετείχε ως τότε σε αγώνες ήταν στην ιδιοκτησία της πρώην του. Ωστόσο, η Αθηνά, δεν αρνήθηκε να δανείσει ένα από αυτά στον πρώην της για του Ολυμπιακούς Αγώνες, αφού πρώτα τον έκανε να καρδιοχτυπήσει.

Ταυτόχρονα, και ο προπονητής του 43χρονου, αν και του είχε μεγάλη εμπιστοσύνη φοβόταν μήπως όλη αυτή η αναστάτωση με το διαζύγιο τον είχε ρίξει ψυχολογικά.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share