Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Αγγελική Νικολούλη: «Με σημάδευε με όπλο ενώ κρατούσα το μωρό μου αγκαλιά»

Αποκάλυψη που σοκάρει

8 Ιανουαρίου 2021 16:02
Αγγελική Νικολούλη: «Με σημάδευε με όπλο ενώ κρατούσα το μωρό μου αγκαλιά»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αγγελική Νικολούλη: Η γνωστή παρουσιάστρια παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «You». Η ίδια ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτική. Δεν κρύφτηκε πίσω από το δάκτυλό της. Αντίθετα, η Ελληνίδα παρουσιάστρια απάντησε σε όλα τα ερωτήματα που τις τέθηκαν.

Μεταξύ άλλων, η ίδια αναφέρθηκε στις δηλώσεις της για τη ζωή της, την καριέρα της και τις απειλές για τη ζωή της. Παράλληλα δείτε και το υπέροχο σαλόνι της δημοσιογράφου που σίγουρα θα σας εντυπωσιάσει.

Αγγελική Νικολούλη: "Η δουλειά μου είναι για μένα τρόπος ζωής"

«Η δουλειά μου είναι για μένα τρόπος ζωής. Ποτέ δεν το έβαλα κάτω! Πέρα από το μυστήριο και τους γρίφους, που με συναρπάζουν, με γεμίζει σαν άνθρωπο και η προσφορά στο συνάνθρωπό μου, που υποφέρει. Αυτό που με κάνει να προχωράω τόσα χρόνια την έρευνα, είναι η αναζήτηση της αλήθειας, που κάποιοι θέλουν να θάψουν…

Όταν βλέπω το σκοτάδι να διαλύεται απ’ το Φως, η χαρά και η ηθική αμοιβή μου είναι μεγαλύτερες από το όποιο εμπόδιο ή απογοήτευση», είπε η κα Νικολούλη.

Μάλιστα η Αγγελική Νικολούλη αποκάλυψε ότι έχει δεχτεί απειλές για την ζωή της με όπλο. «Έχω δεχτεί απειλές για την ζωή μου και ακραία περιστατικά εκφοβισμού. Έχω δει όπλο να με σημαδεύει ενώ κρατούσα το μωρό μου στην αγκαλιά. Αν φοβόμουν θα είχα σταματήσει από καιρό, παρόλα αυτά συνεχίζω», είπε στο περιοδικό «You».

Αγγελική Νικολούλη συνέντευξη στο περιοδικό YOU

Αγγελική Νικολούλη: Το παρασκήνιο για τη σχέση της με συνάδελφο της που δεν γνώριζε κανείς

Η Αγγελική Νικολούλη μετρά πάνω από 25 χρόνια επιτυχίας στην ελληνική τηλεόραση αλλά δεν ξεχνά ποτέ από που ξεκίνησε και πως στο χώρο αυτό τη μύησε ο συνάδελφος της Κώστας Χαρδαβέλας. Ο δημοσιογράφος σε πρόσφατη συνέντευξή αποκάλυψε τα πάντα για τη μεταξύ τους σχέση λέγοντας χαρακτηριστικά:

"Είδα ότι είμαστε χαζοί και ανόητοι να ασχολούμαστε με μικροπράγματα. Κάποια στιγμή είχα τσακωθεί με την Αγγελική Νικολούλη, είχα θυμώσει, της είχα πει “μου πήρες την εκπομπή" κλπ, είχα στενοχωρηθεί. Και κάθισα και σκέφτηκα ότι “καθόμουν και τσακωνόμουν με μια συνάδελφο που είχαμε δουλέψει μαζί”. Όταν περνάς από τέτοιες καταστάσεις, δεν κάθεσαι να ασχοληθείς με τέτοιες μικρότητες."

Πλέον οι δυο τους τα έχουν βρει και οι σχέσεις τους παραμένουν άριστες. Ωστόσο, αυτό δεν είναι το μοναδικό "μυστικό" που δεν γνωρίζαμε για την Αγγελική Νικολούλη, δείτε εδώ την ηλικία της.

Νικολούλη χαρδαβέλας

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share