Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Βγάλτε τα ποτά σας και πάρτε… ξηροκάρπια: Ο Τόλης Βοσκόπουλος έρχεται να μας ταξιδέψει!

Θα ζήσουμε μεγαλεία!

8 Ιανουαρίου 2021 09:47
Βγάλτε τα ποτά σας και πάρτε… ξηροκάρπια: Ο Τόλης Βοσκόπουλος έρχεται να μας ταξιδέψει!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια όμορφη είδηση κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες, αφού ο μεγάλος Τόλης Βοσκόπουλος έρχεται να μας ταξιδέψει, έστω και διαδικτυακά, με μια σπουδαία του παράσταση να αναμένεται να πραγματοποιηθεί.

Ο πασίγνωστος καλλιτέχνης, για τον οποίο βρέθηκαν στοιχεία-«φωτιά» στη δημοσιότητα πρόσφατα, θα μας κάνει να βγάλουμε… τα ποτά και τους ξηρούς μας καρπούς, προκειμένου να τον απολαύσουμε με συναυλία, η οποία θα προβληθεί στο διαδίκτυο και θα είναι επί πληρωμή, με τον ίδιο να τραγουδά μεγάλες επιτυχίες του με τον τρόπο, που μόνο εκείνος ξέρει.

Τόλης Βοσκόπουλος: Έτοιμος για σόου και στο διαδίκτυο

Αφορμή για αυτή του την απόφαση υπήρξαν οι αντίστοιχες κινήσεις συναδέλφων του, με την Άννα Βίσση να καταφέρνει στην τελευταία της συναυλία να συγκεντρώσει θέαση από περίπου 8.500 σπίτια σε πάνω από 40 χώρες, με τους αριθμούς να είναι άκρως εντυπωσιακοί. Κάπως έτσι, μπορούμε να πάρουμε μια γεύση για τον… χαμό που θα προκαλέσει ο Βοσκόπουλος, έχοντας την ευκαιρία να θυμηθούμε μαζί του τα παλιά και όμορφα χρόνια.

Τόλης Βοσκόπουλος: Πάθαμε πλάκα με την 18χρονη κόρη του! Είναι ίδια η Άντζελα Γκερέκου!

Πάθαμε πλάκα με την 18χρονη κόρη του Τόλη Βοσκόπουλου, είναι ίδια η Άντζελα Γκερέκου!

Η 18χρονη κόρη του Τόλη Βοσκόπουλου μαζί του στη σκηνή του θεάτρου Άλσος. Η Μαρία Βοσκοπούλου είναι ο καρπός του έρωτα του τραγουδιστή με την Άντζελα Γκερέκου

Ο Τόλης Βοσκόπουλος έχει αποκτήσει από το γάμο του με την Άντζελα Γκερέκου μια κόρη, τη Μαίρη η οποία είναι σήμερα 18 ετών και το καλοκαίρι τελείωσε το Λύκειο.

Η Μαίρη βρίσκεται πολύ συχνά στα κέντρα που εμφανίζεται ο πατέρας της και είναι ιδιαίτερα εκδηλωτική μαζί του καθώς του έχει μεγάλη αδυναμία και αυτό φαίνεται.

Αυτή τη φορά, το Τόλης Βοσκόπουλος τραγουδούσε στη σκηνή του θεάτρου Άλσος, και η κόρη του ανέβηκε πάνω τον αγκάλιασε και τον συνεχάρη πάρα πολύ θερμά.

Τόλης Βοσκόπουλος: Πάθαμε πλάκα με την 18χρονη κόρη του

undefined

Τραγικές ώρες για τον Τόλη Βοσκόπουλο!

Δύσκολες ώρες πέρασε ο Τόλης Βοσκόπουλος μετά από λοίμωξη του αναπνευστικού που είχε και τον οδήγησε στο νοσοκομείο...

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε», το βράδυ της Πέμπτης 3 Ιανουαρίου, ο ίδιος έχοντας στο πλευρό του τη σύζυγό του Άντζελα Γκερέκου, βρέθηκε στο νοσοκομείο 251 της αεροπορίας, καθώς ταλαιπωρούνταν από οξεία βρογχίτιδα.

Όπως δήλωσε άνθρωπος από το οικογενειακό του περιβάλλον,, στο νοσοκομείο έκανε κάποιες εξετάσεις που βγήκαν καλές και δεν χρειάστηκε να κάνει εισαγωγή. Του χορηγήθηκε ενδοφλέβια αντιβίωση και είναι ήδη πολύ καλύτερα.

Οι παραστάσεις του μιούζικαλ Μαριχουάνα Στοπ αναβλήθηκαν μέχρι και την επόμενη Κυριακή καθώς ο ρόλος του Τόλη Βοσκόπουλου είναι ιδιαίτερα απαιτητικός.

Η Κατερίνα Καινούργιου και η ομάδα της ευχήθηκαν στον Τόλη Βοσκόπουλο γρήγορη ανάρρωση και καλή επάνοδο, αφού σύντομα ο Τόλης θα επιστρέψει!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share