Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Η Αθηνά Ωνάση με φρόντιζε όταν…» - Συγκίνηση από το παιδί της

Όλα όσα είπε

8 Ιανουαρίου 2021 06:45
«Η Αθηνά Ωνάση με φρόντιζε όταν…» - Συγκίνηση από το παιδί της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συγκίνηση ήρθε από μια γυναίκα, η οποία εξελίχθηκε ως κάτι σαν παιδί για την Αθηνά Ωνάση, με τη Γιοχάνα Ρουσέλ να μιλά στο «Πρώτο Θέμα» για τη στενή της σχέση με την ετεροθαλή της αδελφή και το «βάρος» του ονόματος, που φέρει η κληρονόμος.

Η 28χρονη, γοητευτική Γιοχάνα είναι η μικρότερη της οικογένειας Ρουσέλ, πολιτογραφημένη Γαλλοελβετίδα και φιλόδοξη startupper.

Στο προφίλ της στο Instagram αναφέρει ότι είναι οπαδός της επικούρειας φιλοσοφίας, η οποία έχει ως θεμέλιο λίθο την αναζήτηση και την κατάκτηση της ευδαιμονίας.

Αποκαλύπτει, όμως, και την αγάπη που την έδενε με την Αθηνά κατά τη διάρκεια των παιδικών τους χρόνων, ενώ κάνει λόγο για τη συμπληρωματική σχέση που έχουν ως χαρακτήρες, αν και επιμένει ότι δεν είναι και τόσο διαφορετικές.

Όπως τονίζει, η Αθηνά, που πήρε τη δική της εκδίκηση από τον Αλβάρο, ως κληρονόμος του Αριστοτέλη Ωνάση, κουβαλά βαρύ όνομα και ιστορία, στοιχεία που στρέφουν τα φώτα της δημοσιότητας πάνω της δημιουργώντας μια δύσκολα διαχειρίσιμη καθημερινότητα. Καθημερινότητα που περιπλέκει η ενασχόληση με το άθλημα της ιππασίας, το οποίο επιβάλλει μια ζωή σχεδόν ασκητική.

Όπως είναι γνωστό, μετά τον θάνατο της μητέρας της, Χριστίνας Ωνάση, η Αθηνά, η «χρυσή κληρονόμος» όπως την αποκαλούσαν τα media επί σειρά ετών, μεγάλωσε με τα ετεροθαλή αδέλφια της από τη σχέση του πατέρα της, Τιερί Ρουσέλ, με το πρώην μοντέλο από τη Σουηδία Μαριάν Λαντχάγκε.

O Ρουσέλ όταν είχε μάθει ότι η ερωμένη του ήταν έγκυος στο πρώτο τους παιδί, τον Ερίκ, είχε ζητήσει διαζύγιο από τη Χριστίνα Ωνάση, αλλά εκείνη του το αρνήθηκε.

Ωστόσο, οκτώ μήνες μετά τη γέννηση της Αθήνας, τον Ιανουάριο του 1985, η σχέση τους είχε τελειώσει οριστικά.

Ακολούθησε η γέννηση της Σαντρίν τον Μάιο του 1987, λίγο πριν και από το τυπικό διαζύγιό του με τη Χριστίνα Ωνάση.

Ο γάμος του Ρουσέλ με την Γκάμπι, όπως την αποκαλούν, έγινε τον Μάιο του 1990 με κοινή επιθυμία των δύο νεονύμφων να δημιουργήσουν μια πραγματική οικογένεια. Η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε τον Ιούλιο του 1991 όταν γεννήθηκε το τρίτο τους παιδί, η Γιοχάνα.

Γιοχάνα Ρουσέλ για την Αθηνά Ωνάση

Αθηνά Ωνάση: Η σχέση της σήμερα με τη Γιοχάνα Ρουσέλ

Η ίδια μιλά για την ετεροθαλή αδελφή της με τρυφερότητα και αποκαλύπτει μια άγνωστη στον πολύ κόσμο πλευρά της Αθηνάς.

«Η Αθηνά είναι πιο ήρεμη και διακριτική από μένα γιατί είναι και υπήρξε πάντα πολύ περισσότερο εκτεθειμένη στη δημοσιότητα. Επίσης, έχει πραγματικό πάθος για την ιππασία, ένα άθλημα το οποίο αν θες να υπηρετήσεις σωστά απαιτεί σιδερένια πειθαρχία», λέει η Γιοχάνα Ρουσέλ.

Και εξομολογείται: «Αυτή ήταν που ασχολιόταν μαζί μου όταν αρρώσταινα και με πρόσεχε, και αυτή ήταν που μας έφτιαχνε απίστευτα γλυκά. Είναι πολύ γλυκός άνθρωπος, δίνει την προσοχή της στους συνανθρώπους της και είναι πολύ στοργική».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share