Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Πέτρος Κωστόπουλος για Ντουμπάι: "Εγώ πήγα γιατί δουλεύω και δεν μπορεί να το διαψεύσει κανείς"

Οι πρώτες του δηλώσεις μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα

7 Ιανουαρίου 2021 10:10
Πέτρος Κωστόπουλος για Ντουμπάι:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Πέτρος Κωστόπουλος επέστρεψε χθες στην Ελλάδα και ήταν πιο αφοπλιστικός από ποτέ στις δηλώσεις του αναφορικά με το ταξίδι στο Ντουμπάι.

Η κάμερα του Happy day τον «τσάκωσε» στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος χθες, Τετάρτη, και ο παρουσιαστής, εκτός από το ξέσπασμα που έκανε μέσω instastories, προχώρησε σε δηλώσεις σχετικά με το κύμα αρνητικών σχολίων που δέχτηκε για το Ντουμπάι.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος είπε χαρακτηριστικά: «Όλοι μέσα στην πτήση αυτή -και οι 150- αρνητικοί στο τεστ κορωνοϊού και απ’ ότι είδα πάλι χθες στα νοσοκομεία τα ίδια γίνονται.

Εγώ πήγα στο Ντουμπάι γιατί δουλεύω και είναι γνωστό και δεν μπορεί να το διαψεύσει κανείς. Ένιωσα πάρα πολύ άσχημα με τα αρνητικά σχόλια γιατί είναι “ανθρωποφαγικά”.

Κάποιος που δεν είναι στη ζωή σου, την παρακολουθεί και κάνει σχόλια επειδή έτσι φαντάζετε ότι είναι. Εγώ εκεί πήγα γιατί έπρεπε να πάω για τη δουλειά μου και να γνωρίσω κάποιο κόσμο. Ο καθένας που μιλά και εγκληματεί και “δολοφονεί” προσωπικότητες και γράφει να ψοφήσουν τα παιδιά σου και χειρότερα, αυτά είναι τα κτήνη του διαδικτύου.»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share