Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Κατερίνα Λόλιου: Διαψεύδει πως έχει σχέση με τον Πέτρο Κωστόπουλο!

Τι ανέφερε η τραγουδίστρια

6 Ιανουαρίου 2021 16:54
Κατερίνα Λόλιου: Διαψεύδει πως έχει σχέση με τον Πέτρο Κωστόπουλο!

Κατερίνα Λόλιου: Εδώ και λίγες μέρες ο Πέτρος Κωστόπουλος αλλά και η Κατερίνα Λόλιου έχουν γίνει σημείο αναφοράς σχετικά με την σχέση που φαίνεται να έχουν αλλά και για το ότι βρέθηκαν και οι δύο μαζί στο Ντουμπάι για να γιορτάσουν την Πρωτοχρονιά με τον Γιώργο Παπαδάκη να παίρνει θέση για όλο αυτό το θέμα.

Συγκεκριμένα η είδηση για τις φήμες ότι έχουν σχέση ο Πέτρος Κωστόπουλος και η Κατερίνα Λόλιου ήρθαν από την εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, ενώ επίσης σύμφωνα με την ίδια εκπομπή είχε σημειωθεί ότι οι δυο τους περνούν όμορφες στιγμές είτε μόνοι είτε μαζί με αγαπημένους τους φίλους.

Η Κατερίνα Λόλιου μίλησε για τις φήμες σχετικά με την σχέση της με τον Πέτρο Κωστόπουλο.

Κατερίνα Λόλιου: Οι δηλώσεις για την σχέση της με τον Πέτρο Κωστόπουλο

Τις ημέρες της Πρωτοχρονιάς, οι δυο τους βρέθηκαν στο Ντουμπάι για να υποδεχτούν το νέο χρόνο, κάτι που σχολιάστηκε έντονα. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της παραμονής τους εκεί, ο παρουσιαστής δημοσίευσε στο προφίλ του στο Instagram ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται η Κατερίνα Λιόλιου να χορεύει.

Μέχρι πρότινος κανένας από τους δύο είχε μιλήσει δημόσια για τη σχέση τους. Η τραγουδίστρια χωρίς να αναφερθεί συγκεκριμένα στον Πέτρο Κωστόπουλο έγραψε στον λογαριασμό της στο Instagram: «Δεν μπορώ να ακούω άλλα ψέματα κι άλλες χαζομάρες. Please. Stay cool».

Δείτε τις αναρτήσεις

Οι αναρτήσεις που έκανε σχετικά με την σχέση της με τον Πέτρο Κωστόπουλο.

Οι δημοσιεύσεις σχετικά με την σχέση της με τον Πέτρο Κωστόπουλο.

Πέτρος Κωστόπουλος για το ταξίδι στο Ντουμπάι: «Τα έξοδα ήταν πληρωμένα, δεν έχω λεφτά... »

Τις τελευταίες μέρες έχει ξεσπάσει σάλος με τους Έλληνες celebrities που πέρασαν στο Ντουμπάι τις ημέρες των Χριστουγέννων, μεταξύ των οποίων είναι και ο Πέτρος Κωστόπουλος, τη στιγμή που μέχρι και ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, άφησε τα δικά του «καρφιά» περί… Αράχωβας.

Ο πρώην εκδότης είχε μία συνομιλία με την Σταματίνα Τσιμτσιλή, την οποία η γνωστή παρουσιάστρια της εκπομπής Happy Day του Alpha, μετέφερε το πρωί της Δευτέρας.

«Για την προσωπική του ζωή είναι πολύ χαρούμενος και το είχε ανάγκη να είναι ευτυχισμένος. Αυτό που μου ζήτησε εμένα προσωπικά, αν μπορούμε να πούμε, είναι ότι εκεί ήταν με όλα τα έξοδα πληρωμένα από την εταιρία στην οποία δουλεύει.

Πέτρος Κωστόπουλος

Δεν ήταν με δικά του έξοδα, γιατί δεν έχει τα χρήματα να πληρώσει ένα τέτοιο ταξίδι για εκείνον και τη σύντροφό του σε αυτή τη φάση της ζωής του.

Τα τελευταία χρόνια δουλεύει σε μια εταιρία που έχει μετοχές στο Nammos Dubai. Είχε 2.000 με 3.000 Έλληνες, εκτός από τους σελέμπριτις, γιατί υπήρχε η δυνατότητα να μείνουν σε χαμηλού μπάτζετ ξενοδοχεία. Γινόταν χαμός! Τον πείραξαν πιο πολύ τα σχόλια που του έλεγαν ότι είναι χρεοκοπημένος και εκείνος πάει διακοπές στο Ντουμπάι» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share