Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

"Δεν είμαστε στα μαχαίρια με τον Μάρκο, απλά...": Αποκάλυψη "βόμβα" για τον Σεφερλή

Ποιος ηθοποιός μίλησε για τον Μάρκο Σεφερλή;

6 Ιανουαρίου 2021 08:52
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Είναι εδώ και καιρό γνωστό ότι ο Μάρκος Σεφερλής και ο Στέλιος Κρητικός, οι οποίοι είναι και κουμπάροι, δεν κάνουν την ίδια παρέα που έκαναν κάποτε. Ο Στέλιος λοιπόν, αποφάσισε να μιλήσει γι’ αυτό, ξεκαθαρίζοντας τι πραγματικά συμβαίνει ανάμεσά τους!

"Δεν είμαστε στα μαχαίρια με τον Μάρκο Σεφερλή, απλά άλλαξαν οι επαγγελματικοί μας δρόμοι. Πέρυσι το καλοκαίρι αποφάσισα ότι δε θα συνεχίσω στο Δελφινάριο γιατί ήθελα να περάσω περισσότερο χρόνο με τα αγαπημένα μου πρόσωπα" είχε πει ο Στέλιος Κρητικός και συνέχισε: "Με την οικογένειά μου, να δω τους γονείς μου, τα πεθερικά μου. Συνέβησαν επίσης και δυο, τρία πράγματα… Πήρα την απόφαση αυτή γιατί είχαν οι γονείς μου ένα ατύχημα και είχαν νοσηλευτεί στο νοσοκομείο. Κι εγώ δεν μπορούσα να πάω να τους δω γιατί ζουν στη Ρόδο…

Μάρκος Σεφερλής - Στέλιος Κρητικός

Ένα τριπλό μπάι πας που έκανε ο πεθερός μου… Και εκεί ήταν η απόφασή μου, επειδή εγώ ήμουν στο θέατρο και δε μπορούσα να παρακολουθήσω ούτε να είμαι κοντά τους, θέλησα να είμαι κοντά στην οικογένειά μου και να τους ζήσω όσο περισσότερο γίνεται. Φυσικά και μιλάμε με τον Μάρκο! Ήξερε από πριν ότι θα πάω στο Survivor… Βρεθήκαμε και τώρα στη Ρόδο". Μιας και αναφερθήκαμε στον Σεφερλή, δείτε εδώ τι είπε η Τσαβαλιά για το γάμο τους.

Μάρκος Σεφερλής-Έλενα Τσαβαλιά: Αγνώριστος ο γιος τους - Καμία σχέση με την εμφάνισή του στην πρόταση γάμου

Θυμάστε το γιο του Μάρκου Σεφερλή και της Έλενας Τσαβαλιά, ο οποίος μας είχε… τρελάνει με τη γλυκύτητά του, όταν ο ηθοποιός έκανε πρόταση γάμου δημόσια στην αγαπημένη του; Σήμερα είναι αγνώριστος, αν και παραμένει ένας πραγματικός κούκλος.

Ο γλυκός Χάρης που από μικρός βρίσκεται στα παρασκήνια του θεάτρου, είχε βρεθεί για τελευταία φορά σε δημόσια θέα στο θέατρο Ακροπόλ για να παρακολουθήσει τη θεατρική παράσταση «Hairspray» με πρωταγωνιστή τον Μάρκο Σεφερλή, ο οποίος έκανε αποκαλύψεις για τον χωρισμό με τη σύζυγό του.

Ανανεωμένος και χαμογελαστός, ο Χάρης συνόδευσε την μητέρα του στην πρεμιέρα του πατέρα του και του χάρισε το πιο θερμό του χειροκρότημα. Ωστόσο, ο μικρός έδειχνε πολύ διαφορετικός από ότι τον έχουμε συνηθίσει. Αιτία; Η αλλαγή που έκανε στο look του.

Χάρης Σεφερλής σήμερα

Η αλήθεια είναι ότι από μικρός ο Χάρης συνήθιζε να έχει μακριά μαλλιά και αυτό ήταν το σήμα κατατεθέν του. Μεγαλώνοντας όμως, ο ίδιος θέλησε να κάνει μια αλλαγή και να κόψει τα μαλλιά του. Το νέο του look, μάλιστα, ήταν πολύ όμορφο και φαίνεται πως αρέσει πολύ και στους γονείς του.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share