Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Χωρισμός για γνωστό ζευγάρι μετά από 18 μήνες γάμου (photo)

Σοκ στη showbiz

4 Ιανουαρίου 2021 11:23
Χωρισμός για γνωστό ζευγάρι μετά από 18 μήνες γάμου (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ξαφνικός χωρισμός για γνωστό ζευγάρι της showbiz μετά από 18 μήνες γάμου. Το ζευγάρι κατέθεσε αίτηση διαζυγίου στις 23 Δεκεμβρίου. Την είδηση επιβεβαίωσε και εκπρόσωπος του ζευγαριού στο αμερικανικό People το Σάββατο 2 Ιανουαρίου.

Ο λόγος για την Zoe Kravitz, κόρη του Lenny Kravitz και τον Karl Glusman, οι οποίοι αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Να σας υπενθυμίσουμε ότι παντρεύτηκαν στα τέλη Ιουνίου του 2019, μετά από τρία χρόνια σχέσης. Επίσης, ακόμη ένα πασίγνωστο ζευγάρι της showbiz αποφάσισε ξαφνικά να τραβήξουν διαφορετικούς δρόμους και πέταξαν αυτή την βόμβα του χωρισμού τους μέσω instagram.

Χώρισε το ζευγάρι Zoe Kravitz και τον Karl Glusman

Ο Karl Glusman όταν έκλεισαν ένα χρόνο γάμου, ανήρτησε κοινές φωτογραφίες τους και είχε γράψει: «Δεν ήταν η χρονιά που περιμέναμε… αλλά αισθάνομαι ότι αν τα καταφέρουμε τώρα, μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα. Σ’ αγαπώ, περισσότερο απ’ οτιδήποτε». Τελικά, όμως αποφάσισαν να χωρίσουν!

Χωρισμός σοκ για πασίγνωστο ηθοποιό - Έναν χρόνο μετά τον ερχομό του παιδιού του (Video)

Πριν από έναν χρόνο, τον Δεκέμβριο του 2019 ο διάσημος ηθοποιός έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά, μιας και η αγαπημένη του έφερε στον κόσμο τον γιο του. Εκείνος 45 και εκείνη μόλις 23, ξεκίνησαν να βγαίνουν το 2018 και ο γιος τους Avery θα γιορτάσει αυτόν τον μήνα τα πρώτα του γενέθλια.

Πηγή του People USA αποκαλύπτει λοιπόν πως ο ηθοποιός της κωμικής σειράς The Big Bang Theory, Johnny Galecki ακολούθησε χωριστούς δρόμους με την 23χρονη Alaina Meyer. Επίσης, ακόμη ένας χωρισμός «βόμβα» έχει ταράξει την ελληνική showbiz και είναι αλήθεια πως δεν περιμέναμε καθόλου να ακούσουμε την συγκεκριμένη είδηση!

Ούτε ο Galecki αλλά ούτε και η Meyer έχουν δημοσιεύσει κάποια κοινή φωτογραφία τους στα social media τους από τον Απρίλιο του 2020 όπου γιόρτασαν μαζί το Πάσχα.

Ο ηθοποιός και η καλή του δεν παντρεύτηκαν ποτέ ενώ η πρώτη φορά που είχε γίνει νύξη για τη σχέση τους ήταν τον Αύγουστο του 2018, όταν ταξίδεψαν μαζί στις Μπαχάμες. Δύο μήνες αργότερα, στα βραβεία E! People's Choice Awards, του 2018 εμφανίστηκαν μαζί στο κόκκινο χαλί φορώντας βέρες χωρίς να επιβεβαιώνουν τον αρραβώνα τους.

Το διάστημα εκείνο, η 23χρονη σήμερα κοπέλα είχε εξηγήσει στο Instagram της πως δεν είναι παντρεμένη με τον ηθοποιό.

Ο Galecki έγινε διάσημος με την συμμετοχή του για δέκα χρόνια στην κωμική σειρά Big Bang Theory, ενώ υπήρξε δύο χρόνια ζευγάρι με την Kaley Cuoco, την ξανθιά συμπρωταγωνίστριά του με την οποία χώρισαν οριστικά το 2010 παρότι συνέχισαν να δουλεύουν μαζί.

Μόλις σήμερα και μετά την ανακοίνωση του χωρισμού, ο Johnny δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών με την πρώην Caley με τη μορφή σταθερού ποστ στο Instagram για να την ευχηθεί χρόνια πολλά για τα γενέθλιά της.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share