Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Σοκ με την υγεία του Γιώργου Παπαδάκη: Πριν από τον κορωνοϊό είχε…

Τι αποκάλυψε;

3 Ιανουαρίου 2021 09:26
Σοκ με την υγεία του Γιώργου Παπαδάκη: Πριν από τον κορωνοϊό είχε…
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκ υπήρξε με αποκάλυψη του Γιώργου Παπαδάκη για την κατάσταση της υγείας του, με τον ίδιο να αναφέρει από τι έπασχε πριν έρθει η εισβολή του κορωνοϊού στην χώρα, κάτι που τον έκανε να ανησυχήσει ιδιαίτερα.

Ο δημοσιογράφος, που μεταξύ άλλων έζησε μια «μαύρη» Πρωτοχρονιά, είχε μιλήσει πρώτη φορά στο «Πρωινό» για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε λίγο πριν την έναρξη των περιοριστικών μέτρων για την εξάπλωση του κορωνοϊού.

Γιώργος Παπαδάκης: Η δήλωση για το πρόβλημα υγείας πριν από τον κορωνοϊό

«Λίγο πριν από τον κορωνοϊό είχα ένα προβληματάκι με την υγεία μου. Κρύωσα. Είχα ένα κρύωμα πολύ βαρύ, σοβαρό. Χρειάστηκε να πάρω αντιβίωση, να μην έρθω δυο μέρες στη δουλειά. Ήταν δυο μέρες πριν αρχίσουν τα μέτρα. Όπως επίσης μου είπαν οι γιατροί πως πρέπει να κόψω υποχρεωτικά το τσιγάρο. Δυο πακέτα τσιγάρα την ημέρα. Δεν έχω παχύνει αλλά έχω φάει δέκα… κομπολόγια. 55 ημέρες έχω να βάλω τσιγάρο στο στόμα μου. Συγχαρητήρια στους συνεργάτες μου, όχι σε μένα. Αυτοί τα τραβάνε» είπε ο Γιώργος Παπαδάκης.

Βρήκαν τον αντικαταστάτη του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1 - Απόφαση «βόμβα»

Μια απόφαση «βόμβα» ελήφθη στον ΑΝΤ1 για τον Γιώργο Παπαδάκη, με τον ίδιο μάλιστα να ανακοινώνει τον αντικαταστάτη του στο «Καλημέρα Ελλάδα», έτοιμο να αναλάβει καθήκοντα.

«O ANT1 σκέφτεται να κάνει κάποιες αλλαγές», είπε με σοβαρό ύφος ο δημοσιογράφος, προτού μιλήσει με περισσότερα στοιχεία για την… παρουσιάστρια που παίρνει τη θέση του.

Γιώργος Παπαδάκης: Η αποκάλυψη για την… αντικαταστάτρια

Στη συνέχεια αποκάλυψε μάλιστα και το πρόσωπό της προκαλώντας άφθονο γέλιο στο στούντιο της εκπομπής καθώς επρόκειτο για τη γυναικεία του έκδοση μέσα από το Faceapp που έχει γίνει η μόδα του καλοκαιριού! Ο Γιώργος Παπαδάκης δεν άφησε ασχολίαστη την γυναικεία του έκδοση φωνάζοντας «χάλια, χάλια» και σχολιάζοντας «αν ήμουν αυτή, αν έβρισκα άντρα να παντρευτώ εμένα να μου γράψεις».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share